Miért nem engedik?
Figyelt kérdés
A szüleim nem engedik hogy én takarítsam a szobámat.Azt mondják hogy úgyse csinálnám meg normálisan,pedig én nagyon utálom ha rumli van a szobámba és tisztességesen ki is takarítanám 1-2 hetente.Azt se engedik hogy az országúti kerékpáromat bevigyem a szobámba pedig azt is megtakarítanám és alá raknék valamit úgy raknám el és nem az út közepére raknám hanem egy sarokba már kialakítottam a helyét. Hogyan lehetne őket meggyőzni? 16/F2017. febr. 4. 16:50
11/12 anonim válasza:
A bringát én se vinném be. Ha egyáltalán lenne, maradna a sufniban. 16f
12/12 anonim válasza:
Figyu sztem azert nem engedi mert rossz erzes neki h egy szerinte retkes tárgy bent van a házban. Amugy meg ha nem szolsz nekik es hatarozott allaspontod van akk csak picit baszogatnak majd hagyjak az egesz temat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!