Hogyan győzze meg a szüleit egy olyan fiú, aki lánynak érzi magát lelkileg, és nem engedik meg a szülei, hogy lányos ruhákat hordjon?
Azért nem engedik, mert egy lakóközösségben élnek, lehetőleg vidéken és ez (még) nem elfogadott dolog nálunk.
Nem akarják kitenni magukat és téged, a napi atrocitásoknak.
Nem tudom mennyi idős vagy, de ezt csak akkor tudod megvalósítani, ha nagykorúként elköltözöl és az új helyen már női ruhákban jelensz meg. Ott így fognak elfogadni.
A szüleidet pedig - ha csak egy hangyányit is tekintettel vagy rájuk - továbbra is Bélának öltözve látogatod.
Az embereket ismerve kétlem, hogy meg tudja győzni őket, hacsak nem egy picike lökés hiányzik náluk...
Ha majd önálló lesz, viselhet, amit akar (bizonyos keretek között), addig szerintem nem vészes az uniszex öltözet, bár én androgün vagyok és a ruháknak eleve nem tulajdonítok oly nagy fontosságot. Főleg, hogy olyan országban élek, ahol egy lánynak nem kell nőiesen öltözködnie s a fiúk sem járnak tradicionálisan férfias ruhákban...
Amennyiben pszichológus és pszichiáter is megállapította, hogy transznemű, akkor semmi gond nem lehet vele.
A szülőknek el kell fogadniuk, hogy transznemű. Ennyi!
19 vagy!!!!!
Sz@rd le őket!!!!
Hordj csaj ruhát és kész!!
Menj orvoshoz az megállapítja a transszneműséget, azt jöhet a hormonkezelés + a műtétek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!