Mi a véleményetek arról ha a szülők, nagyszülők nem támogatnak az egyetem alatt?
Hanem diákhitelt kell felvennem és az egyetem közben is dolgozni menni? Olyan szak mellett, aminél ez szinte kivitelezhetetlen és a tanulás rovására megy.
A csoporttársaim el se akarták hinni. Nálunk van olyan, akinél otthon inkább nem esznek, hogy ő tanulni tudjon. Vagy eladták a lakást és kisebbe mentek.
Nálunk ehelyett 200-250 ezres fizetések vannak, ill. 150-200 ezres nyugdíjak. Nyaraló épül, kerti tavat ásatnak, 4 millióért lett most új autó, Ausztriából hozatják a Fressnapf-ot a kutyának. Ezen kívül több milliós megtakarítások állnak fejenként a bankban.
Csak én gondolom úgy, hogy ez nagyon primitív, buta gondolkodásra enged következtetni?
Most ha igazat adunk neked akkor mi lesz?
A te családod ilyen, másé meg másmilyen.
200-250 ezres fizetések meg nem olyan sok.
NEm feltétlen jelenti azt, ennek valami oka azért lehet, amit nem modtál el - pl. a múltbeli viselkedésed.
Mellesleg nem kötelesek támogatni téged és azért ezek a fizetések/nyugdíjak nem igazán magasak. Az meg tökéletesen érthetö, hogy ha a saját keresetükböl magukra költenek, és megpróbálnak nemcsak nyomorogni.
A te nagyon primitív, buta gondolkodásodra enged következtetni!
Ha tanulni akarsz ahelyett, hogy dolgozni mennél, teremtsd meg magadnak a tanulásod feltételeit. Nem muszáj az egyetem mellett dolgoznod, ha nem akarsz. De ha máshogy nem megy, csak diákhitellel, hát akkor döntsd el, hogy felveszed-e, vagy inkább elmész pár évig csak dolgozni, hogy összegyűljön a pénz, és majd utána kezded az egyetemet. Felnőtt embereknél így szokás.
Sem a fizetések, sem a nyugdíjak nem magasak, ennyiböl nem igazán lehet ugrálni.
Arra meg kiváncsi lennék, a 4 milliós autó elött mikor vették az elözöt?
Mellesleg tökéletesen igazuk van, ha valami örömet is akarnak az életükben, és nemcsak téged eltartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!