Hogyha valakit a szülei támogatnak még ő egyetemen/főiskolán tanul és mellette nem dolgozik azt mért kell keresztre feszíteni h az milyen már?
Mint ha valami ördögtől való dolog lenne.
Egyébként meg rengeteg meló van a felsőoktatásbeli élettel.
Beadandók,szigorlat, diploma munka állam vizsga, vizsgaidőszak félév végén...
És akkor mér nem dolgozunk mellette ?
Mer egy átlag nap kb így néz ki h bemész ott vagy 8 órába hazajössz, össze rendezed az anyagokat.
Hétvégén meg valamelyik beadandót írod v készülsz valamire, vizsga előadás...
Aki meg melózik az se élvezetből teszi az 100% és ez úton is részvétem nekik.
Akkor mér baj h a maradék kis szabadidőnket nem munkával töltjük ?
Lesz az még úgy is vagy 35-40 éven át.
Az 1-estől ez csak "költői kérdés" volt szerintem, nyilván nem gondolta, hogy ugyanaz a kérdező... Csak esetleg hamarosan lehetnek hasonlóságok...
Kérdésre: én nem ítélkezem senki felett. Viszont felnézek a 17 éves középiskolás fiamra, hogy már a második nyári szünetet dolgozta végig, mert úgy gondolja, a céljaiért neki is meg kell küzdeni /jogosítvány stb/. Valószínű, hogy nem fog sem egyetemre, sem főiskolára menni, de emberségből már most 5-ös:)
Szóval talán ezt nehezményezik az emberek, ha valakiből hiányzik az emberség mások kárára.
Én azt látom azért ahol a szülők megélnek a gyerek keresete nélkül,sehol nem dolgozik a gyerek iskolai időben. Egy lány dolgozik de ő már párjával él ami szerintem külön kategória.
Lehet irigyek, hogy nem vették őket fel egyetemre.
"meg a fősuli!"
Na te is sokat értesz a témához :)
Egyetem mellett csak az dolgozik, akiket a szülei nem tudnak támogatni, vagy már 8 éve végzi.
Teljesen normális dolog, hogy ha megtehetik a szülők, akkor támogatják a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!