Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg anyukámmal...

Hogyan értessem meg anyukámmal, hogy mennyire fontos nekem a mellműtét?

Figyelt kérdés

Sokat fogytam, a bőröm abszolút tökéletesen követte a formámat, azonban a mellem kivétel... Borzalmasan ronda lett. Kicsi, lóg, nem tudok vele mit kezdeni. Meg szeretném operáltatni (felvarrás plusz implantátum), elmeséltem anyukámnak. Nagyon kiborult és nem akarja... Azt mondja, hogy be is zár, ha el akarok menni... Hogy győzzem meg, hogy így - pláne ilyen fiatalon - képtelen vagyok teljes életet élni? Pedig végre boldog lehetnék, mert csinos az alkatom, de ez rányomja a bélyeget...

L19

2017. máj. 6. 19:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 A kérdező kommentje:
Nyilván könnyebb. Majd dolgozom eleget, ha befejeztem a tanulmányaimat. Normális esetben a szülő ad ugródeszkát.
2017. máj. 8. 19:29
 62/71 Költőnő? ***** válasza:
Hűűűha
2017. máj. 8. 20:05
 63/71 anonim ***** válasza:

Férfi létemre, rosszul vagyok az ilyen műanyag-macáktól.

De azért remélem, hogy megtalálod majd a hozzád illő pasast, akinek meg a pö*cse lesz majd szilikonból.

2017. máj. 9. 09:52
 64/71 anonim ***** válasza:
9%

Miért nehéz felfogni, hogy a szilikon mell nem egyenlő a lufi méretű mellel a nyakban?

Szerintetek ilyen mellel jó élni(bal oldali)? : [link]

2017. máj. 9. 12:29
 65/71 A kérdező kommentje:

Beszűkült látásmód, rosszindulat... sok minden játszik. :)

Nekem sem lesz hatalmas, ráadásul nem is olyan félbevágott labda alakú, hanem szép csepp forma, a kosárméret pedig így újra D lesz, ami a 168 centis magasságomhoz, a 58 kg-os testemhez egyáltalán nem túlzó.

2017. máj. 9. 12:56
 66/71 anonim ***** válasza:

64-es. Szerintem ilyen mellekkel még sokan élnek jó életet, ezt még sok férfi elég vonzónak tartja. Nem tökéletesnek, de a szexet és szerelmet, családot nem akadályozza meg.

Kérdező, az 50kg körüli súlyodhoz azért picit túlzás a D kosár. Ebben a kategóriában A és B kosara van a legtöbb nőnek. Ha te ki akarsz lógni mellmérettel és nosztalgiázni is a régi méreten., akkor csináltass max C kosarat. Ha elég feszes lesz, akkor az is nagynak fog tűnni.

A D kosár már szívás, ha volot akkora, akkor tudod, hogy kényelmetlen és nem is egyszerű öltözködni hozzá, sok ruha nem hordható. Emellett néhány év múlva ismét lógni fog.

2017. máj. 9. 20:05
 67/71 A kérdező kommentje:

Azért nem 50 körül vagyok... Majdnem tízzel több. Én nagyon szerettem a D-st. Nem éreztem hátrányát, nem is öltözködtem nehezebben.

Végülis köszönöm a pozitív hozzászólásokat - a negatívakat is, jót mosolyogtam -, illetve a privátokat. Megoldódott minden. :) Minden jót, puszi!

2017. máj. 9. 20:11
 68/71 anonim ***** válasza:

"a kosárméret pedig így újra D lesz"

Sajnos nem értik a többiek, hogy igen nagy szükséged van a minél méretesebb cicikre...

...a szóbeli vizsgáidhoz.

:)

2017. máj. 10. 08:51
 69/71 anonim ***** válasza:

Én 21 éves vagyok, szintén jó anyagi körülményekkel.

Az az egy milla nem jelentene semmilyen megrázkodtatást, de ha nekem fizetnének egy millát ezért AKKOR SE tennék két műanyag labdát a melleimbe :D

Elképzelem, ahogy összekerülök egy sráccal, lekerüla melltartó, nézi - nézi és mondja magában " EZ MŰÚÚ WTF ".

2017. máj. 14. 14:49
 70/71 anonim ***** válasza:

Hozzátenném ..

" Jéh ez mű! "

én: " Jaja, tetszik? :D "

ő: "Nagyon.... "

:D :D

2017. máj. 14. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!