Hogyan értessem meg anyukámmal, hogy mennyire fontos nekem a mellműtét?
Sokat fogytam, a bőröm abszolút tökéletesen követte a formámat, azonban a mellem kivétel... Borzalmasan ronda lett. Kicsi, lóg, nem tudok vele mit kezdeni. Meg szeretném operáltatni (felvarrás plusz implantátum), elmeséltem anyukámnak. Nagyon kiborult és nem akarja... Azt mondja, hogy be is zár, ha el akarok menni... Hogy győzzem meg, hogy így - pláne ilyen fiatalon - képtelen vagyok teljes életet élni? Pedig végre boldog lehetnék, mert csinos az alkatom, de ez rányomja a bélyeget...
L19
"mivel nő vagyok, 19 éves nő... talán nem nagy igény, hogy szép feszes legyen a testem mindenhol"
Világos! Én meg F vagyok, kicsi és puha nemiszervvel. Tetetek bele implantátumot, hogy nagyobb és keményebb legyen (esetleg olyan felpumpálhatot). LESZEL IGY A BARÁTNÖM???
Kérdező, ha rám hallgatsz, kéred a kérdésed törlését a moderátortól. Mert itt aztán a sok gyökértől nem fogsz értelmes választ kapni. Csak még jobban elcseszik a kedved.
Tudom min mész keresztül, én is (szinte) ebben a cipőben járok, annyi különbséggel, hogy 30 feletti vagyok, így nekem már nem szólnak bele az ilyen jellegű dolgokba. Én is mellfelvarrást tervezek, de nekem implantátumra nem lesz szükségem.
Aki nem élt át ilyet, az sosem fogja megérteni, csak addig látnak, hogy műanyag, meg lufi... Idióták. Az fel sem merül bennük, hogy ez az egész lelkileg mennyire megviselhet. Hogy nem érzi magát egy nő nőnek. Anyukád sem érti. Ráadásul talán még azt is hiszi, mint itt minden 2. válaszoló, hogy két dinnyét szeretnél.
Nem tudsz mást tenni, mint higgadtan újra beszélni vele, elmondod neki mit érzel, és tudatosítod benne, hogy neked erre szükséged van, felnőtt ember vagy, eldöntötted, és szeretnéd, ha támogatna. Előbb-utóbb biztosan megbékél.
nagy a nyomás, érthető.
manapság amúgy is divat lett a fäszbúkon meg az instán posztolgatni az ilyen olyan plasztikai műtétek utáni "ágyban lábadozó" képeket.
te egy szerencsétlen áldozata vagy a mai hamis társadalmi normáknak.
te nem magadnak, hanem az úgy nevezett leendő rajongó táborodnak akarod a csöcseid megcsináltatni, hogy kitűnj a tömegből, és belépj egy másik "társadalmi rétegbe" ahol a felszínességben látják az emberi értékeket.
volt ido mikor en is meg akartam csinaltatni
aztan atgondoltam .. akkor lett volna 5-600.000 ft
de ez nem vegleges, az implantatumot cserelni kell 5 evente
es innen nincs vissza ut
masik dolog, hogy az ilyen noket akaratlanul is de mindenki megbelyegzi, ugy dontottem nem akarok en is beallni a sorba
19 eves no....
Egy nő ellátja magát és maga dönt. Te gyerek státuszban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!