Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg anyukámmal...

Hogyan értessem meg anyukámmal, hogy mennyire fontos nekem a mellműtét?

Figyelt kérdés

Sokat fogytam, a bőröm abszolút tökéletesen követte a formámat, azonban a mellem kivétel... Borzalmasan ronda lett. Kicsi, lóg, nem tudok vele mit kezdeni. Meg szeretném operáltatni (felvarrás plusz implantátum), elmeséltem anyukámnak. Nagyon kiborult és nem akarja... Azt mondja, hogy be is zár, ha el akarok menni... Hogy győzzem meg, hogy így - pláne ilyen fiatalon - képtelen vagyok teljes életet élni? Pedig végre boldog lehetnék, mert csinos az alkatom, de ez rányomja a bélyeget...

L19

2017. máj. 6. 19:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
79%

Én megértelek. Bár nekem csak felvarrás kéne, de mivel egyedül vagyok, nincs senkim, nem tudnám utána a "nem emelgetést" megoldani.

Engem nem érdekel, kinek tetszik, nekem nem tetszik. És nem csak olyan szexin lóg, hanem nagyisan. Mint egy 80 évesnek. Nekem sem volt még pasim, nem is lesz.

2017. máj. 6. 22:56
 32/71 anonim ***** válasza:
56%
A felnőttek nem a szüleiken élösködnek, hanem önellátók, szoval te NEM vagy felnött, csak nagykoru eltartott gyerek. Pont.
2017. máj. 6. 23:30
 33/71 A kérdező kommentje:
Eddig azt hittem, hogy a szerelem témakörben van a legtöbb keserű ember... de nem, mert itt. :))
2017. máj. 7. 00:07
 34/71 anonim ***** válasza:
71%

A legtobb ember altalaban szep melleket lat, igy el se tudja kepzelni, milyen csunya mell. Kepzeljetek el egy mellet, ami olyan mint egy szottyadt tejeszacsko + mondjuk nehany striaval. Higyjetek el, nem jo ezt mindennap a tukorben latni. Teljesen megertem a kerdezot, en is megcsinaltatnam, ha lenne penzem.

A masik meg, konnyu azt mondani, hogy koltozz el, elj kulon, stb. Tisztaban vagytok, hogy milyenek az alberet arak? Meg ugy oszinten, melyikotok az, aki mondjuk mernoknek tanult, vert izzadt az egyetemen, es kozben meg napi x orat verejtekezett a gyarban? Senki. Ha van is ilyen ember itt, az nem fogja a sz...art dobalni, hanem orulni fog, hogy masnak nem kellett sz...opnia. Oruljetek neki, hogy vannak olyan csaladok ahol megtehetik, hogy finanszirozzak a gyerek tovabb tanulasat. Es attol, hogy egy gyereket a szulei segitenek, meg nem lesz a neve kuss. Lehetnek igenyei, vagyai. Es miert ne elhetne meg ezeket, foleg ha van ra sajat penze.? Komolyan nem ertem.

Egyebkent nem tudsz ezzel mit csinalni. Latszik, hogy o teljesen elveti az ilyen dolgokat. Ebben nehez valtoztatni egy ember velemenyet.

2017. máj. 7. 00:32
 35/71 anonim ***** válasza:
65%
Szörnyű olvasni ezeket az okoskodó, kiokató válaszokat. Tök nem abban kért segítséget, hogy dönteni a műtéttel kapcsolatban. Hanem, hogy hogyan kommunikálja anyukája felé. Erre ami itt megy basszus. mitől lesznek ilyenek az emberek?
2017. máj. 7. 00:44
 36/71 anonim ***** válasza:
86%

Én is sokat fogytam, sajnos nekem is lógnak. Nekem is szándékomban áll valamit kezdeni velük, de csak felvarratni gondoltam, ebben nem látok semmi rosszat. A mellnagyobbításon viszont elgondolkodnék, mert meglepő, de sok férfi nem szereti a nagy melleket. A férjemnek is az tetszik, ami formás, a műmelleket meg szerintem km-ről kerülné.

Talán ha csak a felvarrást csinálnád, abba belenyugodna anyukád. Ha mindkettőt szeretnéd, akkor fel kell vállalnod, hogy anyukád fúj rád egy darabig. Mindig vannak olyan döntések, melyek a körülöttünk lévőknek nem tetszenek. Ha tényleg felnőttnek érzed magad, akkor viseld el ezt a kellemetlenséget, örökké csak nem fog haragudni.

2017. máj. 7. 00:45
 37/71 anonim ***** válasza:
23%
Nem vgOk keserü de nem is anyám pénzén akarok mütétet... sem semmit, ani ilyen drága, hanem összeszedwm rá a oénzt
2017. máj. 7. 04:49
 38/71 anonim ***** válasza:
77%

"szép feszes legyen a testem mindenhol és ne két "zacskó" éktelenkedjen"...

Na és? Hol a gond?

Én már több mint 40 éve így élek!

49/F

2017. máj. 7. 06:32
 39/71 anonim ***** válasza:
27%

"Na jó, itt mindenki rosszindulatú, nem is tudom, hogy mit vártam"

Mit vártál, mit vártál??

Már évtizedek óta harcoltok az egyenjogúságért, meg az egyenlő bánásmódért.

Most amikor meg végre egyenlőként kezelnek, mert úgy nézel ki mint egy férfi, akkor meg már nem tetszik neked....

:)

2017. máj. 7. 06:42
 40/71 anonim ***** válasza:
42%

1 nem anyuci,apuci pénzén csináltatnék lufikat magamnak.

2 értelmes férfi családot nem fog alapitani veled lufik miatt .

3 nem hiszem hogy olyan rosszul nézel ki ,és értelmes férfi aki tényleg szeret annak nem melled lesz fontos hanem te és szemilyiséged.

4 nekem kicsi formás volt de lett 3 gyerekem és lognak eszembe sem jutott se felvaratni ,se lufikat beletetetni ,ennek elenére szeret férjem.

hordj inkább melltartot rengeteg féle van .

2017. máj. 7. 07:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!