Hogyan értessem meg anyukámmal, hogy mennyire fontos nekem a mellműtét?
Sokat fogytam, a bőröm abszolút tökéletesen követte a formámat, azonban a mellem kivétel... Borzalmasan ronda lett. Kicsi, lóg, nem tudok vele mit kezdeni. Meg szeretném operáltatni (felvarrás plusz implantátum), elmeséltem anyukámnak. Nagyon kiborult és nem akarja... Azt mondja, hogy be is zár, ha el akarok menni... Hogy győzzem meg, hogy így - pláne ilyen fiatalon - képtelen vagyok teljes életet élni? Pedig végre boldog lehetnék, mert csinos az alkatom, de ez rányomja a bélyeget...
L19
Szia!
Én átéltem amit te, annyi különbséggel, hogy nekem nem volt mellem. Gyerek testben nem éreztem jól magam. Jó orvost kerestem és életem egyik legjobb döntése volt, mert azóta jól érzem magam és kiegyensúlyozott lettem. Nem igazán érdekelt, mivel riogatnak, olyanok meg főleg nem, akiknek közük nem volt hasonlóhoz. Anyunak elmondtam, hogy így döntöttem, ő csak annyit kérdezett, hogy tényleg ezt akarom? Sosem bántam meg.
Idiótákra meg ne hallgass.
Minden jót, írj, ha valamiben tudok segíteni!
26N
"A műtét kb. 1 millió lesz. "
Tehát egymillió Ft kell neked ahhoz, hogy utána majd tudd szidni a pasasokat, hogy "az összes perverz, mert a melleidet bámulják".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!