Fontos! Szerintetek megkérdezzem anyukámtól, hogy volt e 4. gyermeke?
Néztem ma az iratokat és láttam ,hogy 4 terhességéből 3 gyermek született egészségesen.Nekem még nem beszélt erről, és nem tudom , hogy reagálna. Lehet ezért félt annyira?
Szetintetek megkérdezzem és ha igen , hogyan?
Lány vagyok
Nem tartom jónak, hogy ezzel foglalkozol.
Ezt a kaput anyudnak kell kinyitni, ha valaha is akarja.
Azt sem tartom jónak, nem tiszteled azt, ami csak akkor tartozik Rád, ha anyud akarja.
Ne kukkolj bele abba amibe nem kaptál betekintési engedélyt.
(nem megyünk át a piroson, csak azért, mert épp nincs rendőr a közelben)
Ez övön aluli jellemtelenség. (felnőtt vagy? akkor duplán jellemtelenség).
Szerintem kíváncsi gyerek.
(nem vagyok látnok, és nem is érdekes, hány éves vagy), nem helyes és ennyi.
4. Jaa,ha eddig esetleg titkolta,akkor ezután tudná mindenki! Ha abortusza volt,akkor is ezt írják rá,ha bevallotta a dokinál.
Te ismered anyukádat,Én nem haragudnék ha a gyerekem rákérdezne! De amúgy mi jelentősége van? Te ott vagy neki,szeret,félt,ha el is vetette,megvolt az oka rá gondolom!
A kérdésedben ott a válasz: 3 gyermeke született egészségesen. Ha hárman vagytok testvérek, akkor a következők történhettek:
1./ Született egy nem egészséges baba, aki meghalt.
2./ Született egy koraszülött baba, aki meghalt.
3./ Spontán vetélés
4./ Abortusz
Kérdezd meg nyugodtan.
Szerintem nyugodtan megkérdezheted! Anyukámnak 4 terhessége volt, 1 még nagyon fiatal korában, gyógyszer mellett lett terhes, nem tartották meg apukámmal. A másodikkal sajnos elvetélt, aztán jöttem én, és tesóm :)
Lehet, hogy még jól is esne anyukádnak, ha tudnátok róla beszélgetni. Anyukám sosem zárkózott el a téma elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!