Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fontos! Szerintetek megkérdezz...

Fontos! Szerintetek megkérdezzem anyukámtól, hogy volt e 4. gyermeke?

Figyelt kérdés

Néztem ma az iratokat és láttam ,hogy 4 terhességéből 3 gyermek született egészségesen.Nekem még nem beszélt erről, és nem tudom , hogy reagálna. Lehet ezért félt annyira?

Szetintetek megkérdezzem és ha igen , hogyan?

Lány vagyok

2017. márc. 18. 20:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom, hogy miként került a kezedbe ez az említett papír, ha csak véletlenül, akkor mindenképp kérdezz rá nyíltan.

Ha pedig kutattál a cuccai között... Hát akkor annak nem fog örülni. Legalábbis én nem örülnék neki.

De ha mindenképp ott motoszkálna a fejedben a kérdés, akkor kérdezd meg, maximum nem válaszol, vagy jól letol, amiért a dolgaival babráltál. Jogosan.

2017. márc. 18. 22:38
 12/21 anonim ***** válasza:
33%

Bemennék a szobádba és elkezdenék turkálni a motyóid közt.

Hogy esne?

Véletlenül nem lehet turkálni, csak készakarva.

Véletlenül nem lehet olvasgatom a naplódban, csak készakarva.

(amit féltve dugdosol)

Mindenkinek van titka, még családon belül is.

Megkapnád a magadét, ha megtudnám, hogy belenyúltál az enyémbe.

Majd elmondom, ha akarom és megértél rá.

Addig meg maradj a babérodon édes fiam, vagy lányom.

2017. márc. 18. 22:58
 13/21 A kérdező kommentje:
Megengedte , hogy nézzem :) Nem kutakodtam
2017. márc. 19. 06:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Abba a szekrénybe vannak a fényképalbumok régi ajándékok oklevelek stb. És ott leltem a születési papíromon. És megengedte , hogy nézegjem :) 11/l vagyok
2017. márc. 19. 07:00
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Kerdezz ra nyugodtan, nem hiszem hogy egy normalis gyermek-szulo kapcsolatban ez valamilyen top secret lenne, felteve hogy nem 7 eves vagy. Nyilvan regebben tortent, azert nem kerult szoba, de biztosan elmondjak most mar a szuleid, ha kered.

Nekem 5 terhrssegbol van 2 gyermekem, 3 vetelesem volt a ket gyerek megszuletese utan.

Egyrol tudnak csak, a tobbirol nem szoltunk direkt. Ha kesobb szoba jon, akkor mondom, de eddig azert nem mondtam, hogy oket vedjem.

Az elso vetelesnel ok mar 6-7 evesek voltak, mar elmondtuk nekik, hogy lesz ismet babank es nagyon orultek neki. Majd elveteltem. Nagyon nehezen fogadtak a rossz hirt, nagyon sirtak mindketten es honapokig tema volt.

Ezek utan eszunkben sem volt szolni nekik az ujabb es ujabb terhessegrol, ugy gondoltuk, hogy majd akkor mondjuk el, ha mar igen elorehaladott a dolog es biztosabb is, hogy megmarad a baba.

Jol tettuk, mert mindketto terhesseget elveteltem, meg nekem es a ferjemnek is nehez volt tuljutni ezen, orulok, hogy a 10 ev alatti gyerekeknek nem kellett ezt haromszor atelniuk.

De ha megtalalnak valamelyik zarojelentesemet, orvosi papiromat es rakerdeznenek, akkor elmondanam nekik utolag.

2017. márc. 19. 07:05
 16/21 anonim ***** válasza:
41%
Ha eddig nem beszélt róla, akkor az valószínűleg azért van, nem is akart. A helyedben én nem kérdezném meg. Ha meg akarja veled osztani ezt a dolgot, előbb-utóbb úgyis elmeséli majd. Ha meg nem, akkor tapintatlanság lenne faggatózni.
2017. márc. 19. 08:40
 17/21 anonim ***** válasza:
31%

14-es, az-az a kérdező.

Ha "megengedte", akkor miért gondolkozol, hogy megkérdezzed-e?

(- Valami nem stimmel a kérdéssel (sántít), valamit titkolsz, amit nem írtál le ide.) - de persze nem kötelező, annyit írsz le itt, amennyit megérdemel az olvasó.

Miért vacillálsz?

2017. márc. 19. 08:46
 18/21 anonim ***** válasza:
36%
Kérdezd meg nyugodtan.
2017. márc. 19. 12:48
 19/21 anonim ***** válasza:
74%

Más papírt nem találtál? Mert ha külön megengedte, akkor oka volt. Talán nem tud beszélni róla, de ha kérdeznél, könnyebb lenne.

Ha külön ki van emelve, hogy egészségesen, akkor lehet, hogy a 4. nem egészségesen született.

11 éves vagy. Nem tudom elképzelni, hogy a 11 éves lányomat terhelném egy gyermekem elvesztésével, akárhogyan is történt.

Nem lehet inkább a nagymamádat megkérdezni?

2017. márc. 20. 03:39
 20/21 anonim ***** válasza:
65%

szerintetek egy felnőtt nőnek egy 11 éves kislánnyal "esne jól" erről beszélni? még ha 21 lenne a kérdező, akkor OK.

én nem javaslom, simán lehet, hogy elfelejtette, hogy ott van

2017. márc. 21. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!