Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fontos! Szerintetek megkérdezz...

Fontos! Szerintetek megkérdezzem anyukámtól, hogy volt e 4. gyermeke?

Figyelt kérdés

Néztem ma az iratokat és láttam ,hogy 4 terhességéből 3 gyermek született egészségesen.Nekem még nem beszélt erről, és nem tudom , hogy reagálna. Lehet ezért félt annyira?

Szetintetek megkérdezzem és ha igen , hogyan?

Lány vagyok

2017. márc. 18. 20:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérj kolit... Az is önállósodás... Legalabbis azon a téren h magadnak csinalsz kajat, mosol, takarítasz..

Egyébként 40perc semmi. Miskolcon lakom. Nem a varos szélén, sőt nagyon nem, de így is 40 perc az egyetem :D Szóval az a része vicces...

Oké, jól keresnek, ki is tudnák fizetni..de van értelme? Nem egyszerűbb azt a pénzt félretenni, megspórolni? Mert ok fizetik az albi+rezsi. De ugyanúgy mennél haza, tehát egy bérlet ugyanúgy logikus. Enni kell.. Plusz kiadás. Mivel ha az otthoni kajából eszel, kevesebbe kerül, mint egy külön menü. Plusz kell akkor takarítószerek... Meg még ki tudja mi... Hát én őszintén nem fizetném. Bejárás nem vészes, jövőre igényelj kolit.

Nem várnám el, hogy dolgozz, tanulj, fogsz még dolgozni eleget.. De nem fizetném!

2019. szept. 1. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!