Hogyan értessem meg anyukámmal, hogy mennyire fontos nekem a mellműtét?
Figyelt kérdés
Sokat fogytam, a bőröm abszolút tökéletesen követte a formámat, azonban a mellem kivétel... Borzalmasan ronda lett. Kicsi, lóg, nem tudok vele mit kezdeni. Meg szeretném operáltatni (felvarrás plusz implantátum), elmeséltem anyukámnak. Nagyon kiborult és nem akarja... Azt mondja, hogy be is zár, ha el akarok menni... Hogy győzzem meg, hogy így - pláne ilyen fiatalon - képtelen vagyok teljes életet élni? Pedig végre boldog lehetnék, mert csinos az alkatom, de ez rányomja a bélyeget...
L19
2017. máj. 6. 19:51
1/71 anonim válasza:
azért tud bezárni mert vele élsz
nagykorú vagy, költözz el, és csináltasd meg
2/71 A kérdező kommentje:
Nem tudok elköltözni, mivel tanuló vagyok.
2017. máj. 6. 19:56
4/71 anonim válasza:
Azert olvass utana mivel jar ez. Nagyon nagyon csunya hegek maradhatnak,es ezenkivul a fertozes is nagyon kockazatos. Velem is tortent ilyen,es hidd el mikor baj van siman mondhatja a doki hogy o mossa kezeit. A te dontesed,en csak annyit tanacsolok hogy ha mar mindenkepp igy dontesz,sporolj inkabb tobb ideig de igazan jo orvoshoz menj!
5/71 anonim válasza:
Mutass neki errol szolo pszichologiai cikkeket a neten.
6/71 anonim válasza:
Mellműtétet nem csinálunk anyuci pénzéből. De 19 évesen ezt már illene felfognod. A másik dolog meg, hogy ha fogyás után tényleg csúnya és lógós lett akkor egy dolog a felvarrás, másik dolog meg az, hogy nagyobb mű csöcsöket tetess magadra, mert a méret nem tetszik. Felnősz, fejben is, nem csak életkorban, elköltözöl, spórolsz rá és akkora lufikat nyomatsz be magadnak amekkorákat csak akarsz.
7/71 anonim válasza:
Ha tanuló vagy, biztos nem tudod kifizetni a műtétet.
Anyukádnak van igaza, nem elég, hogy ellenzi, még ő is fizesse?
8/71 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki, hogy szívesen meghallgatod, de erről te fogsz dönteni. És ha nem támogat abban, ahogy döntesz, akkor nem fog tudni róla csak utólag.
9/71 anonim válasza:
Ha elköltözni se tudsz, mégis milyen pénzből fizetnéd??? Dolgozz, gyűjts, és pár év múlva megműtteted.
10/71 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mivel jár, ezeket a dolgokat nem kell leírni. A pénz is megvan rá és nem anyutól... A gond az az, hogy nem akarok vele rosszban lenni.
2017. máj. 6. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!