Hogyan értessem meg anyukámmal, hogy mennyire fontos nekem a mellműtét?
Sokat fogytam, a bőröm abszolút tökéletesen követte a formámat, azonban a mellem kivétel... Borzalmasan ronda lett. Kicsi, lóg, nem tudok vele mit kezdeni. Meg szeretném operáltatni (felvarrás plusz implantátum), elmeséltem anyukámnak. Nagyon kiborult és nem akarja... Azt mondja, hogy be is zár, ha el akarok menni... Hogy győzzem meg, hogy így - pláne ilyen fiatalon - képtelen vagyok teljes életet élni? Pedig végre boldog lehetnék, mert csinos az alkatom, de ez rányomja a bélyeget...
L19
Nehéz kérdés, mert én el tudok képzelni olyan lógást, ami már tényleg zavart okoz, főleg, ha nem is telt. Ugyanakkor valószínűbb, hogy az igényeid túl magasak. Egyszer láttam egy sovány csajon ilyen leeresztett lufit, valószínű ő is kifogyta, szörnyen nézett ki, fogalmam sincs miért monokinizett. Nála indokolt lett volna a műtét.
Szóval anyukád érvei és a tieid közül attól függően dől el, hogy kinek az igazára hajlanék, hogy mennyire súlyos az elváltozás.Ha tényleg zacskó és kicsi, akkor megfontolnám a műtétet fiatalon, hogy jobb legyen a gyógyulás. Engem is érdekel a dolog és sok képet néztem meg a neten, a legjobban azok a műtétek sikerültek, ahol a páciens 20-on éves és mini ciciből kicsit-kis közepest akart csináltatni, a felvarrós képek mind csúnya hegesek, de ez is függ a fiatalságtól.
Szóval, ha annyira lóg és kicsi a melled, hogy melltartóban se néz ki sehogy, csak bele van hajtogatva, akkor csináltasd meg, esetleg előtte mutasd meg anyukádnak, hogy miről beszélsz. De ez ilyen 10-15 cm-es lógás és semmi mellanyag esetén igaz. Ha viszont csak 3-5 cm-t lóg és van anyaga, akkor nem biztos, hogy megéri a sebeket. Úgy tűnik nagyon fáj, ha minden orvosi leírás azt írja, hogy hetekig fájdalomcsillapítót kell szedni.
Ja és a testsúlyodnak legalább egy évig változatlannak kell lenni a műtét előtt, ha szép végeredményt akarsz. Ezt tudod vállalni?
# 43 Hát persze, a férjed biztos szeret, de hogy a húsz éves feszes mellű csajokat bámulja meg, a te üres tejeszacskóid helyett az is fix.
Mi a fa szért kell itt lufizni, te ostoba? Ha a semmiből csináltat mondjuk B kosarast, az már lufi?
Szégyellje magát minden ítélkező s eggfej!
3 csajt ismerek akiknek a szüleinek fel sem tűnt a mellműtét
egyrészt ha hazalátogatnak, nem rakják ki, plusz leszorítják, másrészt nem csináltattak kiugróan nagyot
szerintem csináltasd meg nyáron, és legyen az a mondás, hogy elmész 2 hétre nyaralni balcsira haverokkal, addig meg egy lelkiismeretes barátnőnél kihevered a műtétet
barátnőm műtét után 8napig feküdt itthon, után dolgozott, szerencsére gyorsan helyrejött, és neki se vette észre az anyja, persze nem mutogatja
annyit mondott hogy mintha nőtt volna, erre azr mondta hogy csak hízott
Miből?
Arra nincs pénzed, hogy elköltözz és önálló életet élj, de mellműtétre van?
Ha annyira felnőtt vagy, az az egyetlen megoldás,bhogy elköltözöl és azt csinálsz amit akarsz.
A mellműtétet apukám kifizeti, a pénz nem téma ebben.
Egyébként pedig el sem szeretnék költözni, nekem teljesen jó anyukámmal, csak ebben a témában van konfliktus köztünk.
A műtét kb. 1 millió lesz. Ahhoz, hogy normálisan tudjak élni, legalább havi 200 ezerre lesz szükségem, és még hosszú évekig tanulni fogok. Lehet számolgatni, nem okoskodni...
gondolom a szüleid elváltak.
ismerős szitu mikor a szülők rivalizálnak, hogy ki tudja jobban a "tenyerén" hordozni a gyereket.
van egy olyan sejtésem, hogy anyádnak inkább az nem tetszik hogy apád finanszírozza csöcs nagyobbítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!