Hogyan értessem meg anyukámmal, hogy mennyire fontos nekem a mellműtét?
Sokat fogytam, a bőröm abszolút tökéletesen követte a formámat, azonban a mellem kivétel... Borzalmasan ronda lett. Kicsi, lóg, nem tudok vele mit kezdeni. Meg szeretném operáltatni (felvarrás plusz implantátum), elmeséltem anyukámnak. Nagyon kiborult és nem akarja... Azt mondja, hogy be is zár, ha el akarok menni... Hogy győzzem meg, hogy így - pláne ilyen fiatalon - képtelen vagyok teljes életet élni? Pedig végre boldog lehetnék, mert csinos az alkatom, de ez rányomja a bélyeget...
L19
Hidd el, hogy aki szeretni fog, az nem a melledért fog szeretni. Van aki kifejezetten a kisebb mellekre bukik.
Nem fog semmilyen hátrány érni a melled miatt. Kivéve persze, ha a testedből akarsz megélni.
Ha ennyire fontos neked és tisztában vagy a kockázatokkal, akkor a te döntésed. Esetleg várhatsz valamennyit és megpróbálhatod anyukáddal is elfogadtatni az indokaidat, de ha továbbra is ennyire ellenzi, akkor ezzel nem nagyon tudsz mit tenni.
De azért remélem, nem egy pénzes pasi fizetné, aki később visszaélhet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!