Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg anyukámmal...

Hogyan értessem meg anyukámmal, hogy mennyire fontos nekem a mellműtét?

Figyelt kérdés

Sokat fogytam, a bőröm abszolút tökéletesen követte a formámat, azonban a mellem kivétel... Borzalmasan ronda lett. Kicsi, lóg, nem tudok vele mit kezdeni. Meg szeretném operáltatni (felvarrás plusz implantátum), elmeséltem anyukámnak. Nagyon kiborult és nem akarja... Azt mondja, hogy be is zár, ha el akarok menni... Hogy győzzem meg, hogy így - pláne ilyen fiatalon - képtelen vagyok teljes életet élni? Pedig végre boldog lehetnék, mert csinos az alkatom, de ez rányomja a bélyeget...

L19

2017. máj. 6. 19:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
46%
Elárulnád, hogy egy müanyagbetéttöl miért lenne teljes és boldog az életed és anélkül miért nem?? Hol, miben szenvedsz hátrányt? A "csinosságodbol" akarsz megélni? (Minek tanulsz?)
2017. máj. 6. 20:07
 12/71 A kérdező kommentje:
Nem, nem abból akarok megélni, viszont mivel nő vagyok, 19 éves nő... talán nem nagy igény, hogy szép feszes legyen a testem mindenhol és ne két "üres zacskó" éktelenkedjen a mellkasomon, hanem két vonzó, formás és nőies mell.
2017. máj. 6. 20:15
 13/71 anonim ***** válasza:
25%
"Nem tudok elköltözni, mivel tanuló vagyok." - Ez csak kifogás. Felnőtt nő vagy, tartsd el magad, mellette tanulj.
 14/71 anonim ***** válasza:
32%

Hidd el, hogy aki szeretni fog, az nem a melledért fog szeretni. Van aki kifejezetten a kisebb mellekre bukik.

Nem fog semmilyen hátrány érni a melled miatt. Kivéve persze, ha a testedből akarsz megélni.

15/71 anonim ***** válasza:
24%
Ha meg nem tartod magad felnőttnek, akkor hallgass anyukádra. Főleg, ha tényleg nem akarsz vele rosszban lenni.
2017. máj. 6. 20:16
 16/71 A kérdező kommentje:
De nem érdekel, hogy aki szeretni fog... Hagyjatok már azzal, nem ér semmit.
2017. máj. 6. 20:16
 17/71 anonim ***** válasza:
38%
És nem lehet, hogy csak szerinted nem szépek?
2017. máj. 6. 20:19
 18/71 anonim ***** válasza:
82%
Ha megvan rá a pénzed és papíron is felnőtt vagy, meg itt is előadod ezzel a rinyálással magad, akkor mi is tulajdonképpen a kérdés? Megcsináltatod, és nyilván el fogsz költözni, hiszen van és lesz még pénzed.
2017. máj. 6. 20:19
 19/71 A kérdező kommentje:
Na jó, itt mindenki rosszindulatú, nem is tudom, hogy mit vártam. Szép estét!
2017. máj. 6. 20:21
 20/71 anonim ***** válasza:
83%

Ha ennyire fontos neked és tisztában vagy a kockázatokkal, akkor a te döntésed. Esetleg várhatsz valamennyit és megpróbálhatod anyukáddal is elfogadtatni az indokaidat, de ha továbbra is ennyire ellenzi, akkor ezzel nem nagyon tudsz mit tenni.

De azért remélem, nem egy pénzes pasi fizetné, aki később visszaélhet vele.

2017. máj. 6. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!