Mi lehetne anyukám reakciója? 16/l
Figyelt kérdés
Egy ideje különös érzés fog el hogy nagyon rövid pár mm-eres hajat szeretnék magamnak vágni. Apukámnak van egy gépe azzal nincs is baj. Inkább anyukám. Nem tilt meg általában semmit(engedi hogy fessem a hajam meg ilyenek) De még is félek hogy mi lesz a reakciója ha a saját lánya meg akarja fosztani saját magát a hajkoronájától. Erről így nyíltan beszéljek vagy mit kéne tennem ilyenkor?2017. máj. 2. 20:45
21/27 A kérdező kommentje:
Igen valami ilyesmire.
2017. máj. 16. 15:33
22/27 anonim válasza:
Akkor nincs más hátra, vágj bele :)
23/27 A kérdező kommentje:
Van egyáltalán bármi különbség a kopasz és az a kép között?
2017. máj. 24. 21:29
24/27 anonim válasza:
Annyi, hogy egy kis tüsi haj van a képen, nekem a simára borotvált fejbőr még jobban tetszik :)
25/27 anonim válasza:
Lepontozhattok de en nem engednem meg. Nagyon maximum mohikán hajat vágatni egy menő fodrásszal, úgy hogy én ott vagyok. Nehogy lenyírassa teljesen
26/27 anonim válasza:
Ahogy korábban is mondták, szerintem fokozatosan csináld.
Vannak nagyon menő, rövidebb frizurák is. ;)
Bár én kifejezetten a hosszú haj híve vagyok, de első sorban mindenki érezze magát jól a bőrében.
A fokozatosságot azért javaslom, nehogy az legyen, hogy elhatározod magad, lenyírod egyik napról a másikra, harmadik napon meg már megbánod, és azt kívánod, bár csak egy centivel is hosszabbra hagytad volna.
27/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!