Mi lehetne anyukám reakciója? 16/l

Én anyukaként úgy reagálnék, csináld, majd meglátod hogy nézel ki vele aztán legalább egy életre megtanulod és megjegyzed, miért nem kéne a tüsi hajat erőltetni egy lánynak :D Az emberben a saját bőrén tapasztalt élmények úgyis jobban megmaradnak.
Ki tudja, mondjuk lehet neked pont jól áll, én olyan nőt/lányt még nem láttam, akin tetszett volna. De hátha :) Egyébként meg inkább most csinálj ilyen "vadabb" dolgokat, egy családanyán irtó fura lenne a pár milis séró.

Személyiségfüggő.
A) verzió: konzervatív -- szigorú tiltás, ordítás, tányértörés, fenyegetőzés
B) verzió: "ez egy ilyen korszak" -- engedi, de nem tetszik neki, reméli, hogy hamar kinövöd, mindig noszogat és prédikál
C) verzió: kifejezetten bátorít
Lassan 21 leszek, durván 5 éve pármillis a "frizurám" (imádom), de még mindig előfordul, hogy anya (finoman) megszól érte -- azért, mert tudja, hogy ha így folytatom, a sok korlátolt barom miatt igen nehéz életem lesz, ld. állásinterjú, szimpla ismerkedés, ilyenek.
Magyarországon rengeteg a nyársat nyelt konzervatív, aki minden szart belemagyaráz egy édes tüsi frizurába (biztos leszbi a csaj, biztos beteg, biztos valami politikai-ideológiai szélsőséghez tartozik), és az ember lépten-nyomon utálkozó, megbotránkozó kommentekbe botlik, holott senkinek lövése sincs arról, mit csinál az illető, milyen problémái, preferenciái vannak. Én például sportolok, emellett sokat használok fejhallgatót -- a nullás gép a barátom, az eredmény tiszta, kényelmes és (esetemben) milliárdszor egészségesebb egy "hajkoronánál" (nőjük már ki a gender-sztereotípiákat, könyörgöm!).
Nekem egyformán tud tetszeni egy seggig érő sörény és egy tarkopasz fej, előbbi másokon, utóbbi másokon és magamon.
Ne erőltessük rá mindenkire a saját ideáljainkat, ha egy mód van rá! Ideje megszabadulni a begyöpösödött, értelmetlen beidegződésektől ("a nőt a haj teszi" és társai).

Egyébként szerintem próbáld meg kicsiben. Először felnyírod egy oldalt, majd két oldalt (ha bejön), majd fiúsra körbevágod (egyébként szerintem az baromilaza, mikor csak középen van ilyen fiúsan hosszú hajad :D Na, érted), aztán ha ez se elég, told le az egészet. Hétről hétre szerintem mehet. Akkor anyukád is szép lassan látja, nem hirtelen, plusz te se futsz bele valami nagy hülyeségbe.
Hajrá! Én sose tudtam olyan vagány lenni, hogy ezt megmerjem lépni, hiába vonzott. :)

Van, akinek jól áll az oldalt felnyírt haj, van, akinek nem. Egyébként a kérdezőnek kissé váll alá érő haja van, amellé pedig baromi jól kell kinézzen, ha illik hozzá. Ha nem, akkor megette a fene a rövidebb hajat is.
Egyébként félreértés ne essék, lehet, hogy te egy rosszul megvágott hajat láttál. Mert bizony, a nyíráshoz is kell tehetség, meg nem árt időben mindig visszanyiratni :)

Ja meg ne úgy képzeld el, hogy választéktól balra egyáltalán nincs haj :D
Hanem például így, csak nem kopaszon, mert az szörnyű, hanem pár milis hajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!