Miért várja ezt el tőlünk anyukám?
13 éve él egyedül anyukám. Ő így akarta, azt mondja ez így jó neki.
Testvéremtől, tőlem azt várja el, hogy mindig vigyük valahova el kikapcsolódni. Míg otthon èltem és kölcsön kértem kocsit apumtól vittem is. Akkor mondta reméli minden hétvégén ez lesz, nem akar unatkozni. Közöltem vele biztos nem mert nem az én kocsim. A bezint sem én fizettem. Ugye mi tesók dolgozunk, van párunk, van magánèletünk. Párommal el szoktunk utazni kb 3 hetente erre-arra hogy pihenjünk, kikapcsolódjunk. Anyukám egyre többször hozza fel hogy vigyük el őt is mert unatkozik otthon. Húsvétkor is mondta úgy elmenne valamerre, mikor visszük? Mondtam neki megyünk párom családjához is, meg nem lesz időnk utazgatni. Erre látom rajta nem esik jól neki. Kérdezősködik néha mi van párom szüleivel. Mikor mondtam hogy elutaztak egy hétre nyaralni olyan irigy arcot vágott. Többet ilyet nem mondtam neki. Tesómat is mindig szekálja ezzel. Múltkor elvitte az otthonához közeli tóhoz. Annyi se volt elég neki.
Nem lakunk egy településen. Ritkán találkozunk. Így alakult. Mikor otthon éltem tesómmal, anyummal így hármasban mindig mentünk vhova de ott elkezdett nyavajogni, mindig minden baja. Régebben ha másik városba kellett mennie, akkor tesómat kérte meg vigye el. Alig bírtuk rávenni menjen busszal mert nem ér rá mindig.
Másoknál is vajon? Hogyan oldottátok meg? Engem ez már nagyon zavar. Sokszor párom előtt mondja, olyankor nekem kellemetlen.
Esetleg keress neki a neten klubokat,amikhez csatlakozhat.
Hány éves amúgy?
ez igy tényleg nincs jól.nagyon elhagyta magát!
nincs se baratnő se senki akivel kikapcsolódhat?
Ha azt mondta jó neki egyedül (gondolom élettárs és barátnő nélkül) akkor min csodálkozik?
Én biztos megmondanám neki hogy keressen magának elfoglaltságot vagy barátot, barátnőt. Egyszer kétszer oké, de hogy állandóan vigyem nyaralgatni meg ide-oda és hogy még ezzel nyaggasson is azt azért ne..
Hát akkor otthon poshad, kész.
Ha akarna, tudna menni, de jobb neki mártírkodni.
Nagynéném ilyen, mehetne, mert van kivel, híjvák, de ő inkább otthon döglik álló nap és full rosszkedvű a magánytól. Nekem panaszkodik, hogy de szar neki, de annyira nem tud érdekelni.
Beszarok, 56 évesen nyugdíjas? Ezt hogy járta ki? Unatkozik? Alig vagyok nála fiatalabb, de azt se tudom, lesz-e valaha nyugdíjam, pedig van munkahelyem. Rólam még 7 bőrt húznak le. Még eltartandó gyerekeim is vannak és idős szülők is.
Egyesek nem tudják jódolgukban, miért hisztizzenek. Hagy a francba anyádat.Menjen dolgozni! Találja már fel magát!
Hagy anyádat. Menjen dolgozni! Találja már fel magát!
mivel sokat volt otthon gondolom nincs önbizalma sem munkába állni.pedig jót tenne neki!!több embert ismerne meg és végre kimozdulna.
azt nem értem hogy ő miért nem érzi azt hogy nem csak a gyerekivel kéne mennie ide-oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!