Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg, hogy még...

Hogy mondjam meg, hogy még márciusban otthagytam az egyetemet?

Figyelt kérdés

Igazából az elejétől kezdve éreztem, hogy ez a szak nem nekem való... Nem érdekelt, jobban lázba hozott még a reggeli sminkelésem is.

Úgy voltam vele, hogy nem hagyom ott azonnal, várok fél évet, de nem lett jobb a helyzet. Sőt, egy idő után már az sem izgatott, hogy azokra bemenjek, ahol katalógus volt.

De a szüleimnek erről fogalma sincs, mert nem akartam őket megijeszteni, hogy nem szeretek itt, nem érzem jól magam. Anya így is nehezen viselte, hogy elköltöztem, kb. szeptemberben minden beszélgetésünkkor, vagy indulásomkor elsírta magát.

2017. ápr. 8. 18:37
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

60%-os, ne a pénzen lovagolj már!

Ennyire nehéz felfogni, hogy vannak olyan családok, ahol nem okoz gondot az, hogy a szülők a gyerekeiket is eltartsák és emiatt nem kell kenyéren és vizen élniük?!

2017. ápr. 8. 19:22
 12/34 anonim ***** válasza:
54%
Nem okoz gondot, azokat a gyerekeket akik megérdemlik, és nem hazudoznak a szüleik szemébe, és van bennük gerinc...te nem tartozol ezek közé, és én szégyelleném ha te lennél a gyerekem. Gondolom te se vársz őszinteséget a szüleidtől, igaz?
2017. ápr. 8. 19:24
 13/34 A kérdező kommentje:

Jaj, menj már innen légyszi:D

Baromi fárasztó minden válaszodban azt olvasni, hogy így gerinc, így gerinc.

2017. ápr. 8. 19:25
 14/34 anonim ***** válasza:
71%
De 3-4 hónapos szuperintenzív nyelvtanfolyammal is megszerezhetsz egy középfokú nyelvvizsgát, ezt is megbeszélheted szüleiddel. Így még hamarabb is lett a munkábaállási esélyeket növelő papírod, mint az egyetem elvégzésével.
2017. ápr. 8. 19:28
 15/34 anonim ***** válasza:
49%
Igen, fárasztó lehet olyannak ezt olvasni, akinek nincs...remélem majd rájössz, ha a szüleid a szemedbe hazudnak valami neked fontos dologról. Te komolyan nem érzed milyen alja vagy? Hazudozni a sajt szüleidnek...
2017. ápr. 8. 19:30
 16/34 anonim ***** válasza:
26%
Nem ismered a másikat, nem tudod, miért és milyen idegállapotban teszi. Sztereotípia lenne nácizni, de a 3. birodalom vezetőinek szülei voltak könyörtelenek, amit képviselsz. A "gerinctelenséggel vádollak és megalázlak ha nem vagy elég erős vagy nem teljesítesz, sőt mivel már nem teljesítettél ez helyrehozhatatlan és ki vagy rúgva" üzeneted csak a fiatalabb fejlesztésére való képtelenségedet mutatja.
2017. ápr. 8. 19:32
 17/34 anonim ***** válasza:
70%
Te meg higgadjál már le, vagy menjél keressél valami hobbit! Nem az volt a kérdés, hogy te eltartanád-e a gyerekedet vagy sem, nem is az, hogy milyen jellem a kérdező, és pláne nincs jogod vadidegenek pénztárcájában turkálni. Ha csak ennyit tudsz ismétlegetni, akkor ezt a tehetségedet legyél szíves most már más kérdésnél is előadni, mert itt már egy jó párszor megtetted.
2017. ápr. 8. 19:33
 18/34 anonim ***** válasza:
46%
Hát pedig tipikusan gerincproblémás a helyzeted. Még azt is az anyukád várható reakciójára szereted hárítani, hogy miért nem mondod el amit csináltál, csak illúzióid ne nagyon legyenek, mindenkinek világos, hogy azért halogatod mert nem igazán jó vállalni a következményeket. Gerinc, ugyebár :D
2017. ápr. 8. 19:34
 19/34 anonim ***** válasza:
72%
Jóval szimpatikusabbá válnál a válaszolók szemében, ha még párszor leírnád, hogy nem számít nálatok a pénz :))
2017. ápr. 8. 19:36
 20/34 anonim ***** válasza:
51%
55%-os, takarodj. Vagy a szülei mondják majd ezt neked.
2017. ápr. 8. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!