Márciusban leszek 18 éves, de édesanyám még mindig úgy bánik velem, mint egy 5 évessel. Csak én érzem túlzásnak, vagy tényleg az?
Figyelt kérdés
Az iskolában minden szünetben felhív,hogy megtudja mi van velem, és ha nem veszem fel,bejön az iskolába és megkeres.Nem tudja elviselni, ha a barátaimmal akarok lenni.
Néha teljesen megőrjít. Egyfolytában velem van elfoglalva,miközben teljesen elhanyagolja a húgomat és apámat. Miért csinálja ezt?
2013. dec. 19. 15:09
1/7 anonim válasza:
Mondd meg Apádnak meg a húgodnak, hogy csináljanak nagy rendetlenséget a konyhába. Utána tuti elfelejtkezik Rólad és Apáddal meg a húgoddal fog foglalkozni. Igaz nem ebben az értelemben, de nagy veszekedés után megbeszélhetik az Anyuddal, hogy csak azért csinálták, hogy végre észrevegye, hogy Ők is vannak. Mit szólsz?
2/7 anonim válasza:
Túlzás, de csak szeret és félt, ülj le beszéld meg vele a dolgokat
3/7 anonim válasza:
Attól nem fog az édesanyád megváltozni, mert egy bizonyos napon betöltöd a 18-at. Ha ilyen a természete, akár 30 éves korodban is ugyanígy fog veled bánni .
4/7 Tihyanyi Bogi válasza:
Gondold bele magad az ő helyzetébe. Még is csak 18 éven keresztül gondozott, és nem lehet neki könnyű. Beszélj vele és adj neki egy kis időt.
5/7 anonim válasza:
Állj ellen. Nekem gyerekkoromban volt ilyen túlféltő az anyám, mert egyke vagyok, de sose fogadtam szót és végül belefáradt. Így kell ezt:)
6/7 anonim válasza:
Ez nálam is így volt még a mobil előtt, ám egy dolgot megtanultam nem attól leszel felnőtt ha betöltöd a 18-at hanem attól hogy viselkedsz, ha felnőtt ként akarod hogy kezeljenek viselkedj felnőtt ként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!