Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám kétségbe van esve,...

Édesanyám kétségbe van esve, hogy nem fogok magamnak férjet találni. Normális?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, komolyabb barátom egy ideje nincs, most csak a tanulás, a munka és az utazgatás, szórakozás érdekel. Anyukám és a nagymamám is teljesen magukba zuhantak, mert szerintük ha diploma előtt nem találtam magamnak férjet, azután se fogok. Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy még számtalan lehetőségem van, plussz ha most, ilyen fiatalon nem szeretném magam lekötni, akkor miért baj az? De nem értik meg, mindig siránkoznak. Másnak is ilyenek a szülei? Mit kéne tennem hogy végre békén hagyjanak?
2013. dec. 15. 11:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Egyszer menj haza, hogy voltál egy török étteremben, és a tulajdonos kijött és azonnal megkérte a kezed, te igent mondtál, mert tudod, hogy ők hogy aggódnak a későbbi életedért, úgyhogy a diplomaosztó után utazol is Törökországba, hogy az újdonsült pároddal légy... :)
2013. dec. 15. 11:17
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Talán felhívni a figyelmüket arra a tényre, hogy a diplomások 99%-a a tanulmányai befejezése után köt házasságot?
2013. dec. 15. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
En 31 vagyok, f. Anyam ketsegbe van esve h evek ota nem volt kapcsolatom, egyszer meg azt is megkerdezte buz ievagyok :D pedig annyira egyszeru. Nem akarok mindenaron kapcsolatot. Bpen melozom. Nagyon jol keresek. es nem talalni normalis csajt :) szanalmas. Csak a penz/kocsi/vasarlas/draga helyek. Utalom, szanalmas. Rendes videki lany kell nekem :). Na azokkal talalkozni ritkan sajna. Te 22 vagy, mond anyadeknak hogy nyugi, kuuu rvara raertek ezen feszulni. inkabb keress egy melot hogy ne tartozz a fentebb emlitettek koze. Sok sikert kivanok!
2013. dec. 15. 11:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Van munkám, dolgozok már a szakmámban, jövőre diplomázok. Én sem aggódok, mivel egyrészt még fiatal vagyok, másrészt nem találtam egyelőre normális férfit, ahogyan te is írad előző, ez nem egy egyszerű feladat. :) Sok sikert neked is!
2013. dec. 15. 11:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Az én szüleim is aggódnak emiatt. Én 24 vagyok, eddig egy komoly kapcsolatom volt, de amikor kitettem a szűrét, eléggé le volt lombozódva anyám. Minek legyek csak azért valakivel, hogy ne legyek egyedül????? Én is vágyok egy párkapcsolatra, de egyszerűen nem találkozok egy normális férfival sem és így nem érdekel. Mindennek eljön egyszer az ideje, ennek is el fog, ha nem találok normális párt, ez minden bizonnyal annak a jele, hogy ez nem az én időm, hanem várnom kell, ez van. Ennyi idősen szerintem még nem kéne ezzel kapkodni, nem maradunk le semmiről. Szerintem amúgy 30 éves kor az ideális a családalapításra, mert addigra már megvan a suli, munka, meg minden, meg még ki is kell ismerni a másikat, akivel együtt akarod leélni az életed. Ez a nem mindegy.
2013. dec. 15. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Abba belegondoltak, hogy manapság nem is mindenki megy férjhez? 22 évesen felesleges is lenne. Én azt gondolom, hogy a házassághoz minden szempontból meg kell érni, nem szabad elkapkodni. Ha már van mögötted elég élettapasztalat, esetleg több kapcsolat, sokkal valószínűbb, hogy majd jó férjet választasz, mintha fiatalon elsietnéd, és bánnád az egészet.
2013. dec. 15. 14:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező és kedves 3-as... miért nem beszéltek meg egy randit ?:D
2013. dec. 15. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Bármikor bármire nyitott vagyok :) üdv, a hármas :) A kérdező hozzáállása pedig példás, érett gondolkodásra vall. Sajnos ez hiányzik sok emberből :(.
2013. dec. 15. 14:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Képzeld, az én anyukám is azon aggódott pár éve, hogy sosem lesz párom meg gyerekem (akkor befejeztem be a továbbképzőt). És vásárolt is egy-két plüssjátékot. Azt mondta, ezt az unokájának veszi, már ha lesz. Idén ősszel elterjedt egy hír, hogy egy 60 év körüli hölgy majdnem elrabolt egy kisgyereket, akit a Moszkva térre akart vinni enni adni. Anyukám mondta, hogy lehet, hogy ő is ilyet fog tenni. Erre higgadtan mondtam, hogy jó, majd keresek neki pszichológust, mert ez nagyon komoly probléma. Erre megijedt és kezdett leszokni a gyerek utáni siránkozásról. :)
2013. dec. 16. 09:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Majd 42 évesen aggódjon érted:D
2013. dec. 16. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!