Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám kétségbe van esve,...

Édesanyám kétségbe van esve, hogy nem fogok magamnak férjet találni. Normális?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, komolyabb barátom egy ideje nincs, most csak a tanulás, a munka és az utazgatás, szórakozás érdekel. Anyukám és a nagymamám is teljesen magukba zuhantak, mert szerintük ha diploma előtt nem találtam magamnak férjet, azután se fogok. Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy még számtalan lehetőségem van, plussz ha most, ilyen fiatalon nem szeretném magam lekötni, akkor miért baj az? De nem értik meg, mindig siránkoznak. Másnak is ilyenek a szülei? Mit kéne tennem hogy végre békén hagyjanak?
2013. dec. 15. 11:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzet nálam is, jóanyám teljesen magába van zuhanva. :D 25 múltam és se férj, se gyerek(ek). Sőt, nem is tervezem.

Egyébként én sem értem miért ez a nagy hype a házasság körül. Értem én, hogy aggódnak a boldogságunkért, a jövőnkért és miegymás, de csak azért, hogy megnyugtassam a lelki világát mindenkinek, nem fogok összejönni az első ellenkező neművel, aki szembe jön velem.

2013. dec. 19. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!