Túlreagálta az édesanyám, vagy igaza volt, hogy megsértődött?
Voltam már így én is, baromi idegesítő tud lenni!
Nem tudom, mit lehet ilyen helyzetben tenni. Nyilván nem direkt horkol valaki és nem tudja szabályozni, de attól még a másiknak is van joga aludni. Sok ember csak háton horkol és akkor megoldás, ha az ember szól, a másik meg oldalra fordul, így elvileg egy "felébresztéssel" megoldódik a dolog.
Legközelebb meg szerintem Te aludj a férjeddel, anyukád és apukád pedig a kinti szobában.
Ma éjjel még elfértetek, holnap már helyszűke miatt szállodába mennek?
Miért nem mentek eleve oda?
én sem értem miért az anyukáddal aludtál.
egyébként legközelebb vedd fel a telefonoddal,hogy mennyire horkol,és akkor majd megérti miért "piszkáltad"
Miért ne a férjeddel aludtál?
Anyukád meg apukáddal,ők már megszokták egymást úgyis.
Azért én aludtam vele, mert a férjem ma még dolgozni ment, és ha a gyerek felkelne... éjszaka, ő akkor is tudjon pihenni.. És azért van ez a felemás megoldás (itt és szálloda), mert így fért bele anyagilag.
Köszönöm mindenki válaszát! Nekem inkább az volt a legkellemetlenebb, ahogy ezt reggel lereagálta, mert hogy "én nem hagytam őt aludni". De hogy én 1 percet sem (és az unokája is nagyon nyugtalanul), az már mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!