Párom szórja a pénzt feleslegesen és megsértődött, mikor ezt szóvá tettem, szerintetek?
A dzsungelláz mindent visz kedves férfi! :)))))
Miért nem beszélitek meg hónap elején, hogy mirekell pénz és mennyi marad az extra dolgokra pl. gyorsételek és dzsungel?
Hagyd, hogy legyen szép körme, ennyi luxus jár! Amúgy hány éves a menyecske?
Én leültetném, elővenném a számlákat és együtt beosztanánk a pénzt, se több, se kevesebb nincs.Külön albérlet, számlák, étel!!!! gyógyszerek trállállá és aztán az extrák!
Nem tudom, mit lehetne segíteni. Ezt nektek kell megbeszélni.
De én is úgy gondolom, hogy első a kötelező kiadások, lakbér, számlák, aztán jöhet a többi. A kedvtelések, és nem létfontosságú dolgok pedig a legvégén.
Talán jó lenne érvekkel rávenni, hogy érdemes lenne, ha te kezelnéd a közös kiadásokra szánt pénzt. Persze csak ha te is akarod.
Mondjuk azt nem tudom, miért "nőies" dolog visszautasítani a pénzt vagy bármit, amit szánalomból löknek oda. Ezt a részt még meg is értem valahol, úgy bántál vele, mint egy gyerekkel, nem csoda, ha gyerekként reagált.
tesó,időbe lépj le,
mert ez a nő később még rosszabb lesz,
pl ha meglesz a bébi,te az agyad eldobod,hogy annak mi fölöslegeset össze fog majd venni,
33/F
:))) Hát nagyon jól írsz, szórakoztató vagy :)
Nos...Nőként mondom én is teljesen igazad van!
Nekünk minden Ft-ot be kell osztanunk és szerencsére be is osztjuk. Ránk is ránk szokott jönni a dzsungelláz, mert imádjuk a növényeket, de sajnos nincs rá pénz, akkor nincs.
Üljetek le, szépen beszélgess a pároddal. Mondd meg, hogy nem az a baj, hogy szereti a körmeit, vagy hogy a dzsungelláz rá tör. De ez esetben kevesebbet költsön ezekre, mondjuk egy hónapban egy virágot vegyen. A körmét se muszáj mindig megcsináltatnia. Vagy intézze ezeket a dolgokat hónap végén, ha már a számlák ki vannak fizetve, van kaja stb...
Mondd el, hogy zavar Téged mindez. Úgy mondd el ezeket, hogy ne vádaskodj, csak mondd el az érzéseidet és a tényeket.
Minden jót:)
23_l
Ha házasok vagytok, beszéld meg vele mi a mindkettőtöknek elfogadható fontossági sorrend, írjátok le a megegyezést, és tartsátok is be. Jó ha mindkettőtöknek marad szabadon, akár fölösleges dolgokra is elkölthető "zsebpénze", de a többivel, (a megtakarításokkal is!) a házasok közösen szoktak gazdálkodni.
Ha nem vagytok házasok, itt az ideje befejezni a kapcsolatot. Ha ennyire másképp álltok a pénzbeosztás kérdéséhez, ez örök konfliktusforrás lesz a jövőben is. képzeld el, mikor majd a gyerekek napközijét/gyógyszerét/hirtelen szükséges bármijét nem tudjátok kifizetni, mert a hölgy előző héten meglátott egy fantasztikus táskát, ami akciós volt...
Ez szerintem nem a nemétől függ, hanem hogy milyen a kapcsolata a szüleivel.
Sajnálom, hogy nem lehet vele komolyan beszélni. Próbáltad amúgy higgadtabban előadni a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!