A férjem nagyon megsértődött. Szerintetek?
Kicsit.
Magyarán kevés a közös program?
Valahol a kettő között van az igazság. :)
A férjed nyugodtan szervezzen magának időnként közös programot, viszont ott van a családja is, érthető, hogy szeretné(tek)l vele lenni. Osszátok fel, hogy mikor van családi nap amikor elmentek együtt valahova, és mikor van külön program, amikor a férjed mehet "kikapcsolódni" családmentesen.
A férjed nyugodtan szervezzen magának időnként közös programot
*külön programot
Bocsi, elírtam.
Ülj le vele és mondd el, h úgy érzed elhanyagol, nem szeret már annyira. Ha nem megy szépen akkor mondd neki durván, h úgy érzed le vagy sz@rva. Páromnál se ment szépen csak mikor beolvastam neki, h úgy érzem a melón kívül semmi más nem érdekli. Se én se az anyja se a mamája senki.
Ha ez nem használ próbáld durvábban a tudtára adni a véleményed.
Kezdd el utánozni. Gyorsan megcsinálod a dolgodat azt Te is mész. Megcsinálod kb 3x vagy 4x nélküle csak felébred! Elmész járni egyet vagy kozmetikushoz barátnőkkel moziba vagy csak beülsz egyedül egy kávézóba, akármi.
Szerintem jogosan igényled, hogy legyenek közös programjaitok is, ne csak magában járjon el.
Az jó, ha segít otthon, főleg majd ha meglesznek az ikrek.
Persze jár neki is tér, meg persze neked is jár (remélem szakítasz külön magadra is időt gyerek nélkül).
Nem értem, miért nem tudja, hogy hova vihetne titeket?
Keress valami programot, találd ki előre, aztán mondd neki, hogy ide szeretném, ha együtt mennénk, vagy együtt találjatok ki valamit. Mi a baja ezzel? Ez furcsa nekem, mi mindent meg tudunk beszélni a férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!