Zaklat és bántalmaz a volt férjem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Többször megfenyegetett, hogy meg erőszakol, végül meg is tette. Ma este át jött a cuccaiért, be engedtem a házba.
Miután bejött, egyből elő rántotta a kését és a torkomhoz fogta. Halálra rémültem nem tudtam ellenkezni, még most is remegek. Utána többször gyomron vágott. Azt mondta, ha merek szólni a rendőrségnek vagy bárkinek, rám gyújtja a házat és megöl. Nagyon félek tőle, azt hiszi, hogy megcsaltam. Folyamatosan csak irányítani akart és megalázni. Nem tudta elviselni, hogy újra suliba járok és hogy érettségim lesz. Meg volt győződve, hogy én ugyanúgy akarok élni mint a többi cigány, pedig nem. Nekem ez nem élet.
Nincs családom akihez fordulhatnék. Mit csináljak?
2012. szept. 30. 22:56
1/16 Jégtánc válasza:
Miért ide írsz? Miért nem hívod a rendőrséget?
2/16 anonim válasza:
Rendőrség, látlelet és távoltatási végzés.
3/16 anonim válasza:
Vétess látletet és irány a rendőrség!
4/16 A kérdező kommentje:
Éjszaka nincs rendőrség.
2012. szept. 30. 23:06
5/16 anonim válasza:
Már, hogy a fenébe ne lenne rendőrség éjjel??
6/16 anonim válasza:
Rendőrség, tűzoltóság, mentő napi 24 órában van. Mi lenne ha csak nappal lenne, ne viccelj már.
7/16 Jégtánc válasza:
Mindig van rendőrség.Mindenképp menj el,ne akard így leélni egész életed.Csak egy van.
8/16 intrepid válasza:
Ez qrva nagy gáz, és nagyon súlyos bűncselekmény. Damu Roland ezért egy csomó évet kapott, és ha elkövette, akkor jogosan. Azt tudnám tanácsolni, hogy fordulj a rendőrséghez, de ezt a velejéig romlott, korrupt maffiózó társaságot nem merem tanácsolni. Bocsi!
9/16 anonim válasza:
Menj el még most frisseben hogy látleleted is legyen és bizonyitekod ő is cigány?
10/16 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy fordulj a rendőrséghez, elvégre ez a dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!