Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Zaklat és bántalmaz a volt...

Zaklat és bántalmaz a volt férjem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Többször megfenyegetett, hogy meg erőszakol, végül meg is tette. Ma este át jött a cuccaiért, be engedtem a házba.

Miután bejött, egyből elő rántotta a kését és a torkomhoz fogta. Halálra rémültem nem tudtam ellenkezni, még most is remegek. Utána többször gyomron vágott. Azt mondta, ha merek szólni a rendőrségnek vagy bárkinek, rám gyújtja a házat és megöl. Nagyon félek tőle, azt hiszi, hogy megcsaltam. Folyamatosan csak irányítani akart és megalázni. Nem tudta elviselni, hogy újra suliba járok és hogy érettségim lesz. Meg volt győződve, hogy én ugyanúgy akarok élni mint a többi cigány, pedig nem. Nekem ez nem élet.

Nincs családom akihez fordulhatnék. Mit csináljak?

2012. szept. 30. 22:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
de van rendőrség éjszaka is, van ügyelet. hívd őket.
2012. szept. 30. 23:33
 12/16 anonim válasza:
95%
Ne haragudj, nem tudom hány éves vagy, vagy milyen ember is lehetsz valójában, de te egy Tipikus befolyásolható naív buta nő vagy. Akivel ilyet tesz a férje, annak azonnal a hatóságokat kell felkeresnie. Cigány, nem cigány, az erőszak mindkét rassznál ott van. Ne élj rettegésben, tedd meg amit megkell. Sajnos ha már a torkodhoz fogja a kést, nem kizárt, hogy egyszer meg is öl téged. Azonnal fordulj a rendőrséghez.
2012. szept. 30. 23:48
 13/16 omba ***** válasza:
100%

107 a telefonszám

104 a mentőké, ha reggel nincs orvos, most kell látlelet.

Sok évet kap az a görény

2012. okt. 1. 00:01
 14/16 anonim ***** válasza:
majd írd meg sikerült e elintézned
2012. okt. 1. 09:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Nemtom, de kamuszaga van ennek a kérdésnek. Én egy gyáva kukac vagyok, de nekem első utam a rendőrség vagy a szomszéd, h hívjon segítséget, lett volna.

24/N

2012. okt. 1. 14:56
 16/16 anonim ***** válasza:
én megértem, hogy fél, de akkor is muszáj a rendőrséget hívni. ha nem mersz telefonálni, hátha kifigyeli a férj, akkor nézz utána itt a neten, hogy van-e valami online bejelentő oldal, azt csak nem tudja ellenőrizni.
2012. okt. 1. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!