Zaklat és bántalmaz a volt férjem. Mit csináljak?
Többször megfenyegetett, hogy meg erőszakol, végül meg is tette. Ma este át jött a cuccaiért, be engedtem a házba.
Miután bejött, egyből elő rántotta a kését és a torkomhoz fogta. Halálra rémültem nem tudtam ellenkezni, még most is remegek. Utána többször gyomron vágott. Azt mondta, ha merek szólni a rendőrségnek vagy bárkinek, rám gyújtja a házat és megöl. Nagyon félek tőle, azt hiszi, hogy megcsaltam. Folyamatosan csak irányítani akart és megalázni. Nem tudta elviselni, hogy újra suliba járok és hogy érettségim lesz. Meg volt győződve, hogy én ugyanúgy akarok élni mint a többi cigány, pedig nem. Nekem ez nem élet.
Nincs családom akihez fordulhatnék. Mit csináljak?
107 a telefonszám
104 a mentőké, ha reggel nincs orvos, most kell látlelet.
Sok évet kap az a görény
Nemtom, de kamuszaga van ennek a kérdésnek. Én egy gyáva kukac vagyok, de nekem első utam a rendőrség vagy a szomszéd, h hívjon segítséget, lett volna.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!