Túlreagálta az édesanyám, vagy igaza volt, hogy megsértődött?
Figyelt kérdés
Férjem munkája miatt pár hónapra külföldre költöztünk 10 hónapos kisfiunkkal. Két hónap múlva megyünk haza, és a szüleim ezekben a napokban látogattak meg. Helyszűke miatt csak az első két éjszakát töltik nálunk, utána szállodába mennek. A probléma ma éjjel volt: csak éjfél körül sikerült ágyba kerülnöm, mire mindenkit "elrendeztem", (kajával fogadtam őket, mosogatás, fürdetés, etetés, altatás). Édesanyám már 10 után, a kisfiam elalvása után lefeküdt. Éjjel fél2-kor viszont arra ébredtem (szinte riadtam) hogy anyukám elviselhetetlenül hangosan horkol (mellettem lévő ágyban aludt, a másik oldalamon a kisfiam a babaágyban, a férjem és az apukám a kinti szobában.) Kb negyed óráig hallgattam, de egy idő után (már a kisfiam is ébredezni kezdett), finoman megsimiztem anyu hátát, hogy észlelje. Abba is hagyta, de csak 2 percre. És ettől fogva reggel 6 !!! -ig ezt csináltuk, közben a kisfiam is többször felriadt. Anyukám viszont a sokadik "hátsimi" után felháborodottan felült az ágyban, és közölte, hogy hagyjam már őt ! aludni, miért "bökdösöm" folyton, és hogy ha nem itt lennénk, ő már biztosan hazament volna.... Az mellékes, hogy én potom 4 órája egy percet sem aludtam emiatt, és a kisfiamat is többször fel kellett emiatt vennem. Reggel még aztán kb 1 óráig mondta a magáét, én nem beszéltem volna róla, és különben is csak lézengtem, mint egy zombi.. Szerintetek jogos volt a sérelme, és hallgatnom kellett volna szó nélkül egész éjjel? (Bár tulajdonképpen így is ez történt). Most pedig még én érzem persze magam rosszul, hogy "rossz vendéglátó" vagyok..2013. aug. 16. 12:40
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem tehet róla, de ettől még 4 óra!! fennlét alatt azért talán érthető, ha néhányszor finoman megpróbáltam jelezni ezt neki. Nem is ez volt a legnagyobb bajom, hanem rosszul esett, hogy emiatt mennyit puffogott reggel, és azóta is párszor felhozza, mintha én nem hagytam volna őt direkt aludni. Szerintem egy kicsit önzőn állt a témához, ennyi. Csak érdekelt a véleményetek, ki hogy látja. Köszi még egyszer a válaszokat!
2013. aug. 17. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!