Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Márciusban otthagytam az...

Steve24 kérdése:

Márciusban otthagytam az egyetemet, azóta nem volt munkám. Nem küldtem nyomtatványt a nav-nak, és nem s fizettem tb-t. Be fogják hajtani ezt a pár hónapot? Ha igen kb mennyire számíthatok?

Figyelt kérdés
Jövőre más szakra szeretnék jelentkezni, ezért nem is kerestem komolyabban munkát.
2013. nov. 18. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Be fogják, igen.

Nézd meg, mennyi a havi díj, szorozd meg annyival, ahány hónapot fizetned kellett volna (jogviszony megszűnésétől még 45 napig volt biztosításod, azt az időt ne vedd).

Késedelmi kamat fog még rájönni.

2013. nov. 18. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj be a NAV egyik ügyfélszolgálatára. Minél előbb, mert az összeg nő, és nem fogják díjazni, hogy lapítasz. Tudom, hogy mindenki tart az adóhivataltól, de muszáj egyeztetni velük, és lehet is beszélni velük (ok kivéve ha valami marha ügyintézőt fogsz ki akkor nem).
2013. nov. 18. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is voltam így hogy nem fizettem, de bekell utólag is.Inkább menj be önként, valószínű olyan májustól kell majd visszamenőleg befizetned 6660FT-ot/havonta+pár száz forint a kamat.Én 1 évig nem fizettem 2000Ft volt a kamat, de azt majd csak később kell törleszteni jövőre.
2013. nov. 19. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!