Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Atya ég, mire számíthatok?

Atya ég, mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Nemrégiben voltunk orvosnál, továbbküldtek és kiderült, hogy tumor van a májamban. Biopsziát vettek, és sajnos rosszindulatú. Mindig is egészségesen éltem, különösen ügyeltem erre! Ráadásul nem hiszem, hogy 13 évesen ez a legjobb :((((((

Meg ha esetleg felépülök, anyámék mindentől óvni fognak? Járhatok hülye vizsgálatokra egész életemben???? Én ebbe bele fogok rokkanni! :'(

2013. szept. 29. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehogy fogsz belerokkanni. Az emberben sokkal több erő van, mint kezdetben gondolná. Keményen megkaptad, de sokan ennél még keményebb dolgokat kapnak az élettől, úgyhogy előre nézz, ez van, és meg kell küzdened vele. Ma Magyarországon minden ezredik felnőttkorba lépő tinédzser egy rákos betegség túlélője. Ne add fel soha, és te is túl leszel rajta!
2013. szept. 29. 20:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Túl fogom élni, mert túl fogom! Csak nem lesz egy leányálom...
2013. szept. 29. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem bizony. De azért túl leszel rajta. Ha ilyen jó a hozzáállásod, akkor a kezelések is könnyebben fognak menni, és könnyebben is gyógyulsz majd - az emberi agynak hatalmas ereje van. Szurkolok neked, majd néha írj ide vissza.
2013. szept. 29. 21:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát azt leszögeztem, hogy ugyanúgy suliba fogok járni, teszek-veszek! Beteg vagyok, nem rokkant!
2013. szept. 29. 22:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez is olyan, mint a nátha. Kétesélyes: Vagy túléled és erős vagy.

Vagy gyenge, és nem, ez esetben egy könnycseppet sem fogok hullajtani, ennek akkor így kell lennie!

2013. szept. 29. 22:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Az orvosok minden vizsgálatnál csak néznek. Szinte láthatóan és rohamosan csökken, az eredményeim ezzel együtt egyre csak jobbak!!! Azt mondták, hogy nagyon ritka az ilyen ellenálló és erős szervezet, és ha vigyázok rá igen sokat és jó minőségben élhetek!
2013. okt. 24. 17:36
 7/8 A kérdező kommentje:
És ami még jobb, ha ilyen ütemben haladok, akkor még három kemó vár rám és vége!!!!
2013. okt. 24. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Helyes! Nagyon szurkolok neked. Továbbra is legyél ugyanilyen kemény és erős, akármi történjen is!
2013. okt. 24. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!