20 éves srác vagyok, mindig szerettem tanulni de a családom miatt otthagytam az iskolát. Szerintetek?
na szóval 18 évesen otthagytam az iskolát 3 madéves Pincér szakmán voltam a családom szorult helyzetbe volt anyagilag és úgy döntöttem hogy elmegyek dolgozni viszont sajnos "a fagyi" visszanyalt miután segítettem a szüleim ők már nem hajlandóak támogatni a tovább tanulásom folytatásában szó szerint mint kutya és macska élünk.
De én szeretném lerakni a szakmát mert nagyon szerettem+melette diákmunkával megkerestem 80-90 ezer Ft ot ami szerintem jobb mint 12 órába ülni egy szalag melett amit most csinálok.
Szerintetek nem gáz picit hogy 20 éves fejjel beülök a 17-18 évesek közé? :)
Sose voltam rossz tanuló,csak mivel a szüleim miatt a szemem megromlott és nem jutottam el a szemvizsgálatra soha mert mindig kihúzták belőlem az utolsó centet is megromlott a tanulmányi eredményem is mert sokszor nem láttam a táblára írt tan anyagot,persze ezt nem mondtam senkinek mert nagyon cikinek éreztem hogy ilyenek a szüleim.:)
Semmiképp ne érezd cikinek! Ez ne tartson vissza, de komolyan!
Csináld meg ha ezt szeretnéd. Nem egy ember van aki kicsit idősebben kezdi el a tanulmányait, mint más. Egyik ismerősöm 22 évesen 18 éves lányokkal együtt tanul. Ő a legidősebb, de ez senkit nem érdekel ott.
"Szerintetek nem gáz picit hogy 20 éves fejjel beülök a 17-18 évesek közé?"
Nem az, de ha az is lenne, akkor csak azért hagynád elszaródni az életed, mert gáz? Ne az alapján élj, hogy mások mit gondolhatnak, hanem úgy, ahogy te szeretnél.
Nem ciki. 20 évesen nem is vagy még idős a 18 évesekhez képest. Szinte egykorúak vagytok.
De ha van lehetőség, akkor estin is tanulhatsz, és akkor dolgozni is tudsz mellette.
Tényleg elég szégyen ,hogy ilyenek a szüleid.
Szerintem próbálj függetlenedni tőlük,elköltözni.És ahogy van lehetőséged,ülj vissza az iskolapadba.
Tök mindegy hány évesen.Nem ciki.Sosem késő tanulni.
Nálunk az egyetemen vannak olyanok,akik a szüleink lehetnének szinte és mégis együtt tanulunk.És? Lehet az első alaklommal fura volt,de mindenki megszokta,senkit nem érdekel onnantól kezdve.Estin sulikon is rengeteg kicsit idősebb korosztály szokott lenni,
Sosem késő tanulni..
Nekem szakmán pont volt ilyen osztálytársam annyi különbséggel, hogy neki már az volt a második szakmája.
Semmi furcsaság nem volt benne jól elvolt együtt az osztály.
Kérdezőn hidd el nem ciki, sőt tiszteletreméltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!