Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin "viccből" folyton sértegetett a srác. Otthagytam, most meg én vagyok a hibás? Szerintetek?
Mikor még csak ismerkedtem a sráccal, teljesen normális volt, tetszett a humora, az életszemlélete, a tervei, stb, szóval mikor randira hívott, örömmel mondtam igent.
Eljött a randi, kedves volt, aztán útban az étterem felé elkezdett rajtam viccelődni. Eleinte vele nevettem, de szép lassan átment személyes sértegetésbe. Hiába mondtam neki, hogy ez nekem fáj, folytatta. Gúnyt űzött a múltbéli nehézségeimből, egy betegségemből, a családomból, magasságomból, és még sorolhatnám.
Mikor az étterembe értünk, jóformán le se ültem, mikor beszúrta azt a poént, hogy nem hiszi el rólam, hogy csak egy kapcsolatom volt, szerinte soknak megadtam már magam a semmiért. Megköszöntem neki a "kedvességét", és otthagytam.
Azóta folyton keres, hogy nem lehetek ilyen érzékeny, túlreagálom, sőt, még én kérjek bocsánatot, mert otthagytam.
Nektek mi a véleményetek, én vagyok a hibás? 19/l
És az ilyeneknek randi is jut...pff
Ez egy bunkó.!.fej. Felejtsd el.
Ekkora parasztot.
Buszke vagyok rad, hogy azonnal otthagytad. Kepzelheted mi lett volna ebbol kesobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!