Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha egy srác sok időt hagy ki szex nélkül (években mérhető), akkor a lányok lenézik őt?
szard le, és röhögj rajtuk
nézd meg, hogy miféle trógerekkel alázzák magukat nap, mint nap, szex címszó alatt maszatolt öt percekig
erre van igényük, neked másra
keress egy olyan nőt, aki hasonlóan gondolkodik, mint te
"szard le, és röhögj rajtuk"
mintha az olyan könnyű lenne, hiszen nem nekik xar, hanem neked
"keress egy olyan nőt, aki hasonlóan gondolkodik, mint te"
az ember azt hinné, hogy sok nő értékeli, ha valaki nem azzal gondolkozik és megérti, hogy van, aki valami bensőségesebbre vágyik, szeret valakit és nem akar mással lefeküdni(akkor sem, ha tudja, hogy már biztosan sosem lesz belőle semmi)
ugyan már, senkivel sem találkoztam még aki ne szakadt volna a röhögéstől, mikor azt mondtam, hogy olyan régen, hogy már én sem emlékszem, nem, nem tudom hány éve, mert nem tartom számon(mégis minek?)
és ez a homlokodra van írva? vagy honnan tudják mások, h mennyi időt hagyták ki s*x nélkül?
amúgy meg nehogy már mindenkinek az orrára kösd mit csinálsz vagy mit nem
kicsit túl sokat gondolsz a nőkről van egy olyan érzésem
legközelebb ha megkérdezi valamelyik mondd azt, hogy "két hónapja, de most komoly kapcsolatot keresek" és téma le van zárva
nehogy már ez legyen egy probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!