Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy viszonyultok az olyan fiúkhoz akik csőgatyát hordanak?
Figyelt kérdés
Ciki, nem ciki? Csak, mert én sok ilyet hordok és imádom őket. Vagy nem számít ha a srác jól néz ki?2012. dec. 25. 16:41
1/15 anonim válasza:
Szerintem elég b*zis, főleg a színesek. De lehet, hogy csak én gondolom így. :D
17/L
2/15 anonim válasza:
Cicus...
a nadrágban.Vagy hívhatjuk cicanadrágnak is
3/15 anonim válasza:
A cicanadrág az tök más, kedves 2. hozzászóló!
4/15 anonim válasza:
Szerintem eszméletlenül ciki..
Ráadásul hátulról mindig összekeverem őket egy lánnyal :)
5/15 anonim válasza:
Szerintem tök normális ha valaki szük gatyát hord . AM kedves 2. ik hozzá szoló tudod mi az a cica naci?
7/15 Keselyüstök válasza:
Nekem sem tetszik, és ne aggódj nem a csőgatyától fogsz jól kinézni. (legalábbis számomra)
17/L
8/15 anonim válasza:
Szerintem ferfiatlanul all mindenkinek.
Rohejes,es altalaban csak taknyos kis nyalgepek hordanak ilyet.
9/15 anonim válasza:
nekem nincs gondom vele. mondjuk nem mindenkinek áll jól. attól függ milyen alakod van. ahogy a lányoknál is, inkább a magas,vékony, hosszú lábú emberkék ruházata ez:) meg aztán, ha jól érzed magad benne, akkor ne érdekeljen mások mit gondolnak:D vagy képes lennél lecserélni a teljes ruhatárad egy lány miatt? szerintem hülyeség. majd összefutsz egy olyannal, aki ezt is szeretni fogja:)
10/15 anonim válasza:
Szerintem jól áll néhány srácnak de nem mindenkinek. Ha küldesz képet megnézhetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!