Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogy viszonyultok a csajbarátotokhoz? Csináltok kettesben ilyesmiket?

Figyelt kérdés

Most azokat kérdezem,akik "hisznek" benne, hogy van fiú-lány barátság (Nem vagyok kíváncsi azokra,akik nem hisznek benne!!).

Az érdekelne, hogy ha van egy csaj barátotok, hogy álltok hozzá? Mennyit vagytok együtt,milyen gyakran találkoztok,hiányzik-e v eszetekbe jut-e mikor nincs veletek,mettől számít többnek mint barátság,és miket csináltok együtt,szoktatok-e kettesben is találkozgatni? Volt már,hogy kettesben sétálgattál és közben beszélgettél egy csajjal a sötétben a tóparton? Át szokott menni hozzád a csajbarátod vagy te hozzá? Gyakran értek egymáshoz,ölelgetitek egymást vagy ilyesmi?

Nemet és kort is írjatok lécci! :)

2012. szept. 26. 22:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Az a csaj a barátod, akit még nem dugtál meg.
2012. szept. 26. 22:25
 2/20 anonim ***** válasza:

Van lány barátom.rendesen hülyülünk.

Köszönésnél van puszi és ölelés.

hetente ilyen 3-4 órát szoktunk együtt lenni.

Bár szerintem ez nem igen barátság de annak nevezzük

F19-L17

2012. szept. 26. 22:25
 3/20 anonim ***** válasza:
Bár én nem hiszek benne, de nekem van egy nagyonjó lany baratom. Nagyon szeretem mint baratot. :) deee amiket felsoroltal ,azmar nem barátság :)
2012. szept. 26. 22:26
 4/20 anonim ***** válasza:
Kettesben általában sosem vagyunk, mivel a legjobb barátom húgáról van szó, így mindig a közös bulikon találkozunk vagy ha ők jönnek, akkor a tesójával jönnek, ha én megyek, akkor értelemszerűen ott a tesója is. Neten sokat beszélünk "kettesben", meg egy nyaraláskor aludtunk együtt közös filmnézés után, de tényleg csak barátság, szóval semmi kezdeményezés vagy fogdosás vagy ilyesmi. Ölelés max. találkozásnál, meg két puszi, aztán kész, ez a romantikus séta, meg a folyton ölelgetés már gyanús. Ott szerintem valaki többet akar.
2012. szept. 26. 22:27
 5/20 anonim ***** válasza:
Ja és 22/F
2012. szept. 26. 22:28
 6/20 anonim ***** válasza:
62%

miért ne lehetne fiú-lány barátság?!

én hiszek benne és van olyan fiú barátom, akivel sokszor vagyok kettesben:)

de ebből még nem lesz semmi....az, h szeretjük egymás társaságát nem azt jelenti, hogy már rögtön járnunk kéne ...

és a kettesben lét meg(hogyha tényleg csak egy barátnak tartod) akk nincs belőle baj

15/L

2012. szept. 26. 22:28
 7/20 anonim ***** válasza:
Én addig képtelen vagyok bókolni és hozzá érni egy lányhoz ha nem vagyunk együtt. Nekem az fér bele fiú és lány közti barátságba, ha barátilag sétalunk egy fagyi mellett. Bár csak nagy ritkán hívnám el. Nem jár hozzám, csak facebookon beszélgetünk. Eddig egyetlen olyan barátom volt, akivel szinte testvérként tekintettünk egymásra. (már sajnos több mint 1 hónapja nem jelentkezett, és senki nem tud róla semmit. 110 km a távolság)
2012. szept. 26. 22:29
 8/20 anonim ***** válasza:
Ja és 15/f
2012. szept. 26. 22:29
 9/20 anonim ***** válasza:
Igen, ez mind meglehet. Ha igazán jó barátok vagytok, nem is gondolsz közben többre és nem is kerül veszélybe a barátságotok. 19/F
2012. szept. 26. 22:32
 10/20 anonim ***** válasza:
50%

@4-es: azért van ez, mert túl nagy a pinád, hogy kezdeményezz

1-es voltam

2012. szept. 26. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!