Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy viszonyultok a csajbarátotokhoz? Csináltok kettesben ilyesmiket?
Most azokat kérdezem,akik "hisznek" benne, hogy van fiú-lány barátság (Nem vagyok kíváncsi azokra,akik nem hisznek benne!!).
Az érdekelne, hogy ha van egy csaj barátotok, hogy álltok hozzá? Mennyit vagytok együtt,milyen gyakran találkoztok,hiányzik-e v eszetekbe jut-e mikor nincs veletek,mettől számít többnek mint barátság,és miket csináltok együtt,szoktatok-e kettesben is találkozgatni? Volt már,hogy kettesben sétálgattál és közben beszélgettél egy csajjal a sötétben a tóparton? Át szokott menni hozzád a csajbarátod vagy te hozzá? Gyakran értek egymáshoz,ölelgetitek egymást vagy ilyesmi?
Nemet és kort is írjatok lécci! :)
Van lány barátom.rendesen hülyülünk.
Köszönésnél van puszi és ölelés.
hetente ilyen 3-4 órát szoktunk együtt lenni.
Bár szerintem ez nem igen barátság de annak nevezzük
F19-L17
miért ne lehetne fiú-lány barátság?!
én hiszek benne és van olyan fiú barátom, akivel sokszor vagyok kettesben:)
de ebből még nem lesz semmi....az, h szeretjük egymás társaságát nem azt jelenti, hogy már rögtön járnunk kéne ...
és a kettesben lét meg(hogyha tényleg csak egy barátnak tartod) akk nincs belőle baj
15/L
@4-es: azért van ez, mert túl nagy a pinád, hogy kezdeményezz
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!