Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik nap találkozok bnömmel most először. (netes kapcsi. ) és anyja is jön. Milyen helyre lehet elmenni ahol tudunk kicsit kettesben is lenni?
Figyelt kérdés
Segítsetek légyszi... sürgős... én már gondoltam h vmi mozi vagy ilyesmi:D
hülye válaszokat is írhattok nyugodtan :D csak röhögni tudok rajta xDD
2012. jún. 17. 19:34
1/9 anonim válasza:
anyja is megy veletek?
ez komoly?
2/9 anonim válasza:
Fúha.. mennyi idősek vagytok, hogy az édesanyja kíséri el..? Vagy olyan szoros a kapcsolatuk hogy muszáj? Oh my.. picit rémisztő sztori.
3/9 anonim válasza:
3 kérdésem lenne.
1: Kapcsolatban vagytok, és most találkoztok először?
2: Anyukája szexuális bűnözőnek tart téged, hogy megy gyertyát tartani?
3: Hány évesek vagytok?
4/9 anonim válasza:
tényleg minek megy az anyja? közöttetek fog ülni a moziban vagy mi ?XD
5/9 anonim válasza:
Anyja-lánya?? Ha nem bírsz velük csak szólj! ;) Mozi jó ötlet! Ha anyuci ott van úgysem nagyon tudtok dumálni kötetlenül! :/
6/9 anonim válasza:
jéézusom tényleg ti mennyi idösek is vagyok? csak hogy tudd azért mert a neten még beszélgettetek attol még nem a barátnöd. hiába gondolod hogy ti már megbeszéltétek. még nem találkoztatok élöben ezért még nem a barátnöd .anyát is elakarja hozni? wtf??
8/9 A kérdező kommentje:
Am 14/F és 14/L és nem ő akarja elhozni hanem annyja jön..
2012. jún. 17. 19:50
9/9 anonim válasza:
Na neee, ez sok. Én is 14 éves vagyok, de most szégyellem magam miatta. Már én is tudom, hogy az, hogy "netes kapcsi" az nem kapcsolat, az semmi. Az meg külön röhej, hogy az anyja is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!