Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom anyja egy veréb. Mit tegyek?
Még mindig jobb, mintha rád mászna és bálna lenne. :D
Amúgy ezt én sem bírtam, ha mások parancsolgattak neekm elég önálló, független, makacs, önfejű természetem van. Meg lázadó típus vagyok.
Kérdés hogy elkezdett teríteni, aztán meg csúnyán nézett rád mert nem segítettél, vagy nem kedvesen szólt hogy segíts, tehát tényleg elvárta, VAGY normálisan megkért hogy menjetek oda segítsetek megteríteni hogy ne egyedül csináljon mindent és egyetek együtt..? Nagy különbség van a kettő között. Az első esetben nekem sem lenne kedvem segíteni mert ha vki megkér valamire tegye normálisan, viszont ha a második eset áll fent akkor meg egy lusta kis rib@nc vagy aki túl sokat képzel magáról és akit elkényeztettek a szülei otthon :D a legkevesebb hogy segítesz, illetve tisztelettudó vagy a barátod szüleivel...jól leosztottalak volna a barátod helyében ha meghallom h ezen parádézol :)
két esetet felsoroltam, döntsd el melyikbe tartozik a szituáció..
F22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!