Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A párom anyja egy veréb. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom anyja egy veréb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja vagyok együtt a pasimmal, így természetes, hogy néha átmentem hozzájuk. De kicsit kellemetlen az egész, mert az anyja néha elvárta, hogy segítsek neki pl megteríteni az asztalt. chh.. Eddig belementem a dologba, de már egyre nehezebben tűröm. Mégis mit képzel magáról?
2012. máj. 23. 18:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
66%
Tőlem ezt soha nem kellett elvárni, megtettem mindig magamtól !
2012. aug. 12. 13:20
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Le merném fogadni hogy te az a tipikus mai tini facebookon csücsörítős, fuckos újjal mutogatós, hátgörbítős, tükörben pozóló önmagát fényképező elkényeztetett lázadó hü_lye pi_csa vagy, akine derogál felemelni a seggét, és segíteni ha megkérik rá. Mert ugyan már, te ki vagy te?

Kérdésedre a válaszom: Szállj magadba és nőj fel!

2012. aug. 12. 13:28
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
"A párom anyja egy veréb." Ja, és ezzel mindent elmondtál magadról. Mire ez a nagyképűség nálad? A barátod tudja hogy az anyja szerinted egy "veréb"? És az anyukája tudja vajon? És te tudod mi vagy? BUNKÓ!
2012. aug. 12. 13:31
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom egyértelműen provokatív kérdés, hiszen nem is válaszolt, plusz ki is emelte. De amúgy köszi, feldobtad, -vagyis inkább a válaszolók- az ébredésem utáni időszakot, ami nekem nagyon fontos egy jó nap kezdetéhez, nagggyon jókat nevettem még így álmos, kába fejjel is, köszönöm, hálás vagyok :) Szóval a nagy jókedvben és nevetésben fel is pontoztam mindenkit hahaha.
2012. aug. 12. 13:35
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom kit hogy neveltek, de nekem pl természetes, hogy én ajánlom föl, hogy segíthetek-e.

25N

2012. aug. 12. 13:43
 26/31 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok, és egyetértek az utolsóval, hogy komolyra fordítsam a dolgot.
2012. aug. 12. 14:09
 27/31 anonim ***** válasza:

Te vagy az utolsó, utolsó előtti!

Vagyis most ár én vagyok az utolsó! Paff, ördögi kör, rohadt matek...

:D

2012. aug. 12. 15:27
 28/31 anonim ***** válasza:

És ráadásúl velem értesz egyet, hát nem csodás?

:D Pedig még azt sem tudhattad hogy mit fogok írni, sőt még azt sem hogy egyáltalán írni fogok akármit is. De köszi, rendes tőled hogy így látatlanban is egyet értesz velem.

:D

2012. aug. 12. 18:46
 29/31 anonim ***** válasza:
Elvagy :D
2012. aug. 12. 18:59
 30/31 anonim ***** válasza:

13:28-as, tükörhobbit az elnevezése annak a fajnak XD

http://www.youtube.com/watch?v=d7l5Mw6GxLs

2012. aug. 29. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!