Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A párom anyja egy veréb. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom anyja egy veréb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja vagyok együtt a pasimmal, így természetes, hogy néha átmentem hozzájuk. De kicsit kellemetlen az egész, mert az anyja néha elvárta, hogy segítsek neki pl megteríteni az asztalt. chh.. Eddig belementem a dologba, de már egyre nehezebben tűröm. Mégis mit képzel magáról?
2012. máj. 23. 18:38
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
bocsi, de szerintem is belefér, ha megteríted az asztalt. azért ez még nem a világ vége. gondolom amúgy se mész át minden nap, tehát egy párszor megteheted ezt, pláne, ha még főz is rátok az anyuka. nem hiszem, hogy ki kéne ezen borulni... de lehet, hogy én vagyok hülye. :S
2012. aug. 29. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!