Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom anyja egy veréb. Mit tegyek?
"Amúgy ezt én sem bírtam, ha mások parancsolgattak neekm elég önálló, független, makacs, önfejű természetem van. Meg lázadó típus vagyok."
pff, na persze. önálló független, apu-anyu eltart. önfejú és makacs, lázadós típus.. persze. magyarul neveletlen f@szkalap, aki azt hiszi, mindenkinél különb.
kurv@ nagy lázadás, hogy pl nem terítesz meg, take that society.
"kurv@ nagy lázadás, hogy pl nem terítesz meg, take that society."
Ezen besírtam :D
Jézusom, hogy lehet ilyen elvárásoknak eleget tenni, hogy segítened kell megteríteni?
Szerintem szakítsatok...
ja és terhes vagy.
11-16-ig én is teljes mértékben egyet értek. Talán nem vagy terhes. De.. Komolyan nehezedre esik megmozdulni, és segíteni a párod anyjának, aki főz rátok? Éééédesanyám.. Én ezer örömmel segítek a párom anyjának, mert férfi nélkül élnek, és pl a füvet is lenyírom. Agymosott nyámnyila hülyegyerek vagyok, mert megteszem amire megkérnek? Tegyél a párod anyjának egy szívességet, és ne menj oda többet. "chh.." szánalmas.. Az ilyen emberek mint a kérdező, nagyon ki tudják borítani a bilit :/ Baaaasszus, bele ne dögöljél a tányércipelésbe! Valóban nagy lázadó lehetsz te is! csak így tovább!
ui.: a kérdés valójában úgy lenne jó, ha azt tetted volna fel, hogy te mit képzelsz magadról? ki vagy te?
már bocs ha kicsit nyers leszek de te ilyen butuska vagy...
1.mi az h egy embert verébnek nevezel?! (amikor elolvastam nem tudtam sírjak v nevessek az ökörségeden)
2.sztem is családtagként tekint rád és ezért várja el h segíts..elmondom h én kifejezetten örülnék ha a barátom anyukája megkérne h segítsek neki (akár főzőcskézni, rendet rakni stb.)
hány éves vagy amúgy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!