Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A párom anyja egy veréb. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom anyja egy veréb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja vagyok együtt a pasimmal, így természetes, hogy néha átmentem hozzájuk. De kicsit kellemetlen az egész, mert az anyja néha elvárta, hogy segítsek neki pl megteríteni az asztalt. chh.. Eddig belementem a dologba, de már egyre nehezebben tűröm. Mégis mit képzel magáról?
2012. máj. 23. 18:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%

"Amúgy ezt én sem bírtam, ha mások parancsolgattak neekm elég önálló, független, makacs, önfejű természetem van. Meg lázadó típus vagyok."

pff, na persze. önálló független, apu-anyu eltart. önfejú és makacs, lázadós típus.. persze. magyarul neveletlen f@szkalap, aki azt hiszi, mindenkinél különb.

kurv@ nagy lázadás, hogy pl nem terítesz meg, take that society.

2012. máj. 24. 07:43
 12/31 anonim ***** válasza:
83%
Utolsóval 100 %-ban egyetértek..
2012. máj. 24. 08:33
 13/31 anonim ***** válasza:
66%

"kurv@ nagy lázadás, hogy pl nem terítesz meg, take that society."

Ezen besírtam :D

2012. jún. 3. 13:23
 14/31 anonim ***** válasza:
89%

Jézusom, hogy lehet ilyen elvárásoknak eleget tenni, hogy segítened kell megteríteni?

Szerintem szakítsatok...

ja és terhes vagy.

2012. jún. 3. 13:29
 15/31 anonim válasza:
90%
Szerintem szabadítsd meg a párod magadtól mert később úgyis rájönne, hogy egy elkényeztetett semmirekellő kis p.csa vagy.
2012. jún. 3. 14:21
 16/31 anonim ***** válasza:
#11-15 véleményét osztom én is !
2012. jún. 4. 15:56
 17/31 anonim ***** válasza:
83%

11-16-ig én is teljes mértékben egyet értek. Talán nem vagy terhes. De.. Komolyan nehezedre esik megmozdulni, és segíteni a párod anyjának, aki főz rátok? Éééédesanyám.. Én ezer örömmel segítek a párom anyjának, mert férfi nélkül élnek, és pl a füvet is lenyírom. Agymosott nyámnyila hülyegyerek vagyok, mert megteszem amire megkérnek? Tegyél a párod anyjának egy szívességet, és ne menj oda többet. "chh.." szánalmas.. Az ilyen emberek mint a kérdező, nagyon ki tudják borítani a bilit :/ Baaaasszus, bele ne dögöljél a tányércipelésbe! Valóban nagy lázadó lehetsz te is! csak így tovább!

ui.: a kérdés valójában úgy lenne jó, ha azt tetted volna fel, hogy te mit képzelsz magadról? ki vagy te?

2012. jún. 13. 12:42
 18/31 anonim ***** válasza:
78%

már bocs ha kicsit nyers leszek de te ilyen butuska vagy...

1.mi az h egy embert verébnek nevezel?! (amikor elolvastam nem tudtam sírjak v nevessek az ökörségeden)

2.sztem is családtagként tekint rád és ezért várja el h segíts..elmondom h én kifejezetten örülnék ha a barátom anyukája megkérne h segítsek neki (akár főzőcskézni, rendet rakni stb.)

hány éves vagy amúgy??

2012. jún. 13. 14:00
 19/31 anonim ***** válasza:
"De hát a veréb az madár" XD
2012. jún. 13. 15:11
 20/31 anonim válasza:
78%
A stílusodból kiderült mi a probléma xDD
2012. jún. 13. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!