Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze akar jönni velem a barátnőm anyja. Mi tegyek?
Tegnap a barátnőm küldött egy SMS-t: "Gyere át, nagyon kívánlak". Átmentem hozzá, de nem volt otthon csak az annya, egy áttetsző ruhában.
38 éves, de nagyon jó bőr, azt hittem a látványtól elélvezek. De elmentem mert a barátnőmre gondoltam, hogy biztos megsértődne, ha megtudná. De azóta állandóan az annyára gondolok, ma reggel is majdnem elütött egy kocsi emiatt. Nem tudom mit tegyek. Jó lenne tapasztalatokat szerezni egy érett nővel, de nem akarom a barátnőmet sem elveszteni. Ja és az annya elvált, nincs pasija legalább féléve.
Szerintem mondd meg az anyjának, hogy öregnek és rondának tartod, nem való hozzád, kiráz a hideg a ráncos bőrétől, stb.
Pl.: Kicsit ráncos már a bőre, mama! Csak nem gondolja, hogy összeállok egy öregasszonnyal? vagy vmi hasonló
Ez azért kell, hogy elmenjen az önbizalma, és legközelebb eszébe se jusson a saját lánya barátjára rámászni. És véletlenül se említsd, hogy csak rá gondolsz. Ezek csak ifjúkori hormonok, nem érzelmek. Ne aggódj, elmúlnak (főleg miután bealáztad a nyanyát).
ez komoly? mad én megadom neki amit szeretne, ki ő (elküldöd privin, megkeresem iwiwen)
de ha fontos neked a lány, ne menj bele a játékba. és amúgy sem. én is csikó koromban azt hittem az idősebb többet ad de nem is. a gyakorlet teszi a mestert, nem a másik életkora, ezt tanuld meg.
Szerintem is elég görény dolog lenne a barátnőddel kapcs.-ban,ha ezt megtennéd!Gondold át,mielőtt cselekszel!!!Hogyan tudnál utána a barátnőd szemébe nézni??Jah és azt is gondold át,hogy egy sex megéri a szakítást a bnőddel??Mert ha megtudja,tuti kidob!!!
Szólj a lánynak,hjogy milyen beteg az anyja,mert ez már betegség(perverzió)!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!