Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy viszonyultok a csajbarátotokhoz? Csináltok kettesben ilyesmiket?
Most azokat kérdezem,akik "hisznek" benne, hogy van fiú-lány barátság (Nem vagyok kíváncsi azokra,akik nem hisznek benne!!).
Az érdekelne, hogy ha van egy csaj barátotok, hogy álltok hozzá? Mennyit vagytok együtt,milyen gyakran találkoztok,hiányzik-e v eszetekbe jut-e mikor nincs veletek,mettől számít többnek mint barátság,és miket csináltok együtt,szoktatok-e kettesben is találkozgatni? Volt már,hogy kettesben sétálgattál és közben beszélgettél egy csajjal a sötétben a tóparton? Át szokott menni hozzád a csajbarátod vagy te hozzá? Gyakran értek egymáshoz,ölelgetitek egymást vagy ilyesmi?
Nemet és kort is írjatok lécci! :)
Nekem nincs, úgy igazi.. pedig szeretnék :) De úgy képzelem el, hogy sokat vagyunk együtt ketten hülyülünk meg mitomén.. ha fiúval lehet így lánnyal is barát-barát...
18/f
Köszi a válaszokat,várom még a továbbiakat! :)
Nekem a fiúbarátaim nem nagyon szoktak hiányozni,de most van egy srác,akire gyakran gondolok,és hiányzik,pedig csak barátok akarunk lenni. Szóval ez érdekelne legjobban,hogy attól hogy hiányzik ha nem találkozunk pár napig,még lehet csak szimpla barátság?
Nekem épp egy lány a legjobb barátom, vele nem találkozok túl gyakran (havi 1-2 alkalommal). Mivel mindent megbeszélünk, sokszor van, hogy hiányzik, ilyenkor ha alkalmas az időpont, felhívom, ha nem, akkor sajnos marad a "Kár, hogy már ilyen késő van!" gondolat :-( Ő is szokott hiányolni, amikor napok óta nem beszélünk. Kettesben egy tóparton nem sétálgattunk még, de el tudnám képzelni, biztos rengeteget hülyülnénk meg megbeszélnénk az aktuális pasi/csaj ügyeket és a mindennapokat. Egyikőnk se volt még vendég a másiknál, de én magamhoz nem szívesen hívnám meg, mert édesanyám tuti félreértené... Ölelés még nem volt csak puszi közöttünk.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!