Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogy viszonyultok a csajbarátotokhoz? Csináltok kettesben ilyesmiket?

Figyelt kérdés

Most azokat kérdezem,akik "hisznek" benne, hogy van fiú-lány barátság (Nem vagyok kíváncsi azokra,akik nem hisznek benne!!).

Az érdekelne, hogy ha van egy csaj barátotok, hogy álltok hozzá? Mennyit vagytok együtt,milyen gyakran találkoztok,hiányzik-e v eszetekbe jut-e mikor nincs veletek,mettől számít többnek mint barátság,és miket csináltok együtt,szoktatok-e kettesben is találkozgatni? Volt már,hogy kettesben sétálgattál és közben beszélgettél egy csajjal a sötétben a tóparton? Át szokott menni hozzád a csajbarátod vagy te hozzá? Gyakran értek egymáshoz,ölelgetitek egymást vagy ilyesmi?

Nemet és kort is írjatok lécci! :)

2012. szept. 26. 22:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt csaj barátom, több is. Elég sokat voltunk együtt, sokat beszélgettünk általában, és sokat sétáltunk bármelyikkel. (Órák után pl. hazakísértem). Többször megfordultunk egymásnál is. De mindegyiküket, akivel közelebb voltam és barátként tekintettem rá, azt úgy is kezeltem, tehát nem akartam lefektetni.
2012. szept. 26. 22:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem nincs, úgy igazi.. pedig szeretnék :) De úgy képzelem el, hogy sokat vagyunk együtt ketten hülyülünk meg mitomén.. ha fiúval lehet így lánnyal is barát-barát...

18/f

2012. szept. 26. 22:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem aki csaj barát lett volna a végén mindig elcsábított :) ilyen a szexualitás. Azért ha van jelentkező barátkozni akkor állok elébe ( feltéve ha csaj ). :))))
2012. szept. 26. 22:45
 14/20 anonim ***** válasza:
#10 öööööööö.. most mi van?
2012. szept. 26. 22:46
 15/20 anonim ***** válasza:
nekem van lány barátom nem is egy.. és van egy aki osztálytársam és ezek dolgok mind megvoltak nekünk amit leírtál.. napi szinten beszélünk, megölelem köszönésnél és napközben többször is... adtam már neki puszit is, de nem sokszor... hülyülünk és sétálunk kettesben, de főleg csak azért mert ha beszélgetünk akkor egymással szeretünk főleg és nem másra koncentrálni... sztem még ez a holdfényes tóparti séta se lenne fura tőlünk... pont egy éve ismerem és még a legelején megdumáltuk, hogy akarunk-e vmit a másiktól... és mindketten bemondtuk, hogy nem :D azóta nekem is volt barátnőm (2) és neki beszéltem ki a csajokat és neki is volt pasija (4) és nekem beszélte ki a pasikat és nem akarunk egymástól azóta se semmit... szóval ez tiszta barátság mégis benne van minden olyan amit te úgy gondolsz, hogy nem az :) :D
2012. szept. 26. 23:02
 16/20 anonim ***** válasza:
az kimaradt, hogy nekem általában a lány barátaim közül egyik se szokott hiányozni... egy lány mindig csak akkor hiányzott nekem ha az éppen tetszett... ha nem tetszik akkor nem is hiányzik vmiért.. a fiúknál nem így van :D náluk hiányoznak a játékok és az ökörködések :D :D
2012. szept. 26. 23:04
 17/20 anonim ***** válasza:
és az is kimaradt, hogy 16/F :D
2012. szept. 26. 23:04
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,várom még a továbbiakat! :)

Nekem a fiúbarátaim nem nagyon szoktak hiányozni,de most van egy srác,akire gyakran gondolok,és hiányzik,pedig csak barátok akarunk lenni. Szóval ez érdekelne legjobban,hogy attól hogy hiányzik ha nem találkozunk pár napig,még lehet csak szimpla barátság?

2012. szept. 26. 23:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Amennyiben nincs szexuális vonzalom egyik fél részéről sem, akkor simán tiszta barátságról van szó. Egy barát pedig egyértelmű, hogy hiányozhat.
2012. szept. 27. 14:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem épp egy lány a legjobb barátom, vele nem találkozok túl gyakran (havi 1-2 alkalommal). Mivel mindent megbeszélünk, sokszor van, hogy hiányzik, ilyenkor ha alkalmas az időpont, felhívom, ha nem, akkor sajnos marad a "Kár, hogy már ilyen késő van!" gondolat :-( Ő is szokott hiányolni, amikor napok óta nem beszélünk. Kettesben egy tóparton nem sétálgattunk még, de el tudnám képzelni, biztos rengeteget hülyülnénk meg megbeszélnénk az aktuális pasi/csaj ügyeket és a mindennapokat. Egyikőnk se volt még vendég a másiknál, de én magamhoz nem szívesen hívnám meg, mert édesanyám tuti félreértené... Ölelés még nem volt csak puszi közöttünk.

24/F

2012. szept. 27. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!