Szülők, mit szólnátok egy ilyen fiúhoz?
Ha a lányotoknak udvarolna.
17 éves, középmagas, picit hosszú barna hajú, barna szemű srác, aki szeret olvasni, igényesebb filmeket és sorozatokat nézni (Mátrix, Csillagok között, stb), szereti a történelmet és az irodalmat, viszont nagyon kocka, nem szeret mozogni, és könnyen megsértődik?
anyus, te vagy az?
na nem, de kajak ez valami klónom lehet.
persze hogy örülnék egy olyan fiúnak aki a lányom apjára hasonlit.
16F
Hát, picit lányosabb természetű, de nem meleg.
- Szereti az állatokat, meg becézgeti őket mint egy fogyatékos (bubuka, cucupofi)
- Idegenek előtt hallgatag, illetve picit szociális fóbiás tömegben.
- Sokan azt mondják hogy okos, pedig csak nagy területen van felszínes tudása
-
Hát. Nem tudom, én alapjáraton meglepődtem azon, hogy valaki használja még azt a szót, hogy "udvarol" xd #nokappa
A szülők szerintem inkább örülnek egy ilyen elvarázsolt figurának mint egy ilyen "rosszfiúnak". De nemtom, az, h könnyen besértődik meg azok a debil becenevek...hát fura, de gondolom ezt nem a szülők előtt produkálná xd
Gondolom a kérdező a srác...
Nem tudom, miért kéne, hogy a szülőknek jöjj be? Már nem azokat az időket élünk, h ők döntik el kivel járjon a lányuk :D
Ha a csajt nem idegesíti ez a besértődős dolog ésatöbbi, az a lényeg, nem az, hogy a szülő mit gondol.
leszarom. ha a lányomat boldoggá teszi,akkor jó lesz.
lehet akármilyen pozitív a szemünkben,hogyha bántja a lányunkat (akár szavakkal is) és nem teszi boldoggá,akkor kit érdekel,hogy amúgy nekünk szimpatikus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!