Szülők! Ti mi szólnátok ahhoz hogy a 18 éves fiatok a gta5 játékkal jatszik konzolon?
Bár nem vagyok szülő de:
A játékkal a szabadidejében játszik, vagy valami más rovására megy? (család, barátok, barátnő, stb.)
Barát, barátnő, rovására? Eltudja dönteni, hogy mivel tölti a szabadidejét szerintem.
Ha játszani akar, akkor játszon. 18 évesen már kell lennie elég esze ahhoz, hogy tudja a fontossági sorrendeket. Későn kezdenéd el nevelni.
Mivel semmi más nem érdeki ezért azt hiszem rátehetjük azt, hogy igen a többi dolog rovására megy, vagy legalábbis nem nagyon foglalkozik a minimális dolgokon kívül mással pl.: néha beszélgessen a szüleivel, legyen meg a kettes esetleg hármas, nem erőlködik a barátnő szerzés iránt, nem sportol/kevesebbet/ellógja az edzést
szóóóóval jah, szerintem én behatárolnám a gyerekemet ha szülő lennék vagy olyan korban lennék
F/17
Elméletileg +18 as játék.
De tudjuk és látjuk hogy gyakorlatilag minden kisiskolásnak megveszik a szülők karácsonyra.
Sajnos csak itt Kelet-Europában (főleg kis hazánkban) ilyen felfogású néhány szülő, nehogy már egy fiatal felnőtt játsszon egy számítógépes játékon??
Míg Nyugat-Európában (ahol eddig jártam), rengeteg felnőtt is játszik ilyen játékokkal a szabadidejében.
Sebaj, majd ebben is egyszer megközelítjük a nyugatot.
40F
Kérdés, hogy mióta érdekli csak a játék... Tegnap óta vagy 2 hónapja, nem mindegy. S hogy mégis mi a szitu, ha pl. nincs semmi kötelezettsége, amit elhanyagol, barát, barátnő, ez neki a kikapcsolódás, az még enyhébb fok, bár akkor sem egészséges a gép előtt lógni napi tizensok órát.
Keveslem az infót, az a helyzet.
Attól függ hogy valami rovására megy, és mióta nem érdekli semmi más.
Esetleg lehet olyan körülmény is a környezetében, ami miatt ezzel játszik.
Az meg ha játék közben nem foglalkozik mással, az teljesen természetes. Egy ilyen dolog koncentrációt igényel, esetleg gondolkodást, sőt, többjátékos módban szünetelni sem lehet. Gondolj bele, hogy éppen reklamálnak neked hogy nem igaz hogy nem tudsz 5 percre odamenni, miközben pudingot főzöl (odaég)
Nekem is megvoltak azok a korszakok amikor reggel beültem a gép elé, este felálltam. Igaz, nyáron, és tartott max 2 hétig, azon kívül pedig napi több tíz kilométert bicikliztem. Mégis élek, és semmilyen függőségi problémám nincs.
Ha más rovására megy, el kell venni tőle.
Nekem is van ilyen a családban, elég rossz vége is lehet ha nem vonod meg időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!