Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők mit szólnátok ha a...

Szülők mit szólnátok ha a lányotoknak indiai párja lenne?

Figyelt kérdés
Ő már nem ott született hanem Angliában. A lány eddig titkolta de most úgy néz ki komolyodik a dolog.
2016. jún. 26. 13:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Elfogadnám a döntését. Lényegtelen a származása, ha a lányomat boldognak látom.
2016. jún. 26. 13:15
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Örülnék neki, hogy van egy párja. Amúgy milyen indiairól beszélünk? Eleve angliában született, valószínűleg az angol szokásokat követi jobban, mint az indiaiakat. Tehát eleve csak genetikai alapon indiai, ha ez téged zavar.
2016. jún. 26. 13:18
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Az Európában született indiaiak/arabok/törökök 2 csoportra oszthatóak:

1. A párhuzamos világban élő, maguk között házasodó, magukat a lelkük mélyén értékesebbnek tartó egyedek

2. Integrált, nyitott, modern, beilleszkedő emberek.

A 2. kategóriával semmi gond, áldásom rá; az 1. viszont csak szórakozni akar, jobb kerülni.

2016. jún. 26. 13:29
 4/11 anonim ***** válasza:
39%
Nem érdekelne, milyen nemzetiségű. Lévén hogy a férjem sem magyar, és nem is Magyarországon élünk...
2016. jún. 26. 14:08
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
Engem nem zavarna.
2016. jún. 26. 14:51
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
En orulnek neki ha egy mas nemzetuseguvel hazasidna ossze. Sztem at induaiak jo emberek:(
2016. jún. 26. 15:10
 7/11 anonim ***** válasza:
44%
*sztem az indiaiak jo emberek:)
2016. jún. 26. 15:11
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

Azt, h akkora a kulturális különbség, h nagy eséllyel nem fog működni. (de ezt csak magamnak mondanám)

Neki pedig azt, h remélem, h boldog lesz.

2016. jún. 26. 16:19
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

nekem van indiai ismerősöm. Magyarországon született már.nagyon okos,értelmes.teljesen olyan, mint mi.

de nyilván mindegy család más és más. ha normális,teljesen európai gondolkodása lenne, nem zavarna.

2016. jún. 26. 19:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekel milyen a származása, csak normális legyen és szeresse! Ennyi az egész.
2016. júl. 3. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!