Ti megmernétek csinálni?
A szüleim elég szigorúak,Pesttől 60 km-re lakok. Nem lég,hogy szigorúak, emellett ''fiú-allergiájuk'' van,értsétek: Nem engedik,hogy srácokkal találkozzak.
Ti megmernétek csinálni,ha csak anyutok van otthon, elkéredzkedni Pestre,mert,hogy a barátnőtökkel lesztek(Persze ő is tudna az alibiről), mindeközben egy sráccal lennétek, akiben persze 100%-ig megbízhattok, illetve anyutoknak még kamu képet is küldenétek,hogy: Szia,itt vagyok a barátnőmmel! Tudom,nem szép dolog hazudni,de nem akarom a fiatal éveim egy szobában ülve tölteni,csak mert itthon a szellőtől és féltenek. Egyébként 16 éves lány vagyok.
miért féltenek?
azt nem mondták?
csak hiába tud a b.nőd az egészről, ha anyukád ne adj' isten felhívja a lány szüleit, akkor eléggé nagy bukta van :/
szóval b.nődnek mindenképpen fel kéne mennie veled Pestre, aztán addig ő mondjuk elmegy ide-oda korbenézni és X órakor találkoztok valahol
Ha másképp kivitelezhetetlen lenne a dolog...
Nem pártolom a hazugságot, de ha tényleg kedvelném a srácot, és megbíznék benne, akkor lehet hogy igen.
tudod, miért féltenek?
Mert ismernek.
És mint a fentiek mutatják, jól ismernek. Tehát okkal és joggal féltenek, mert hajlamos vagy átverni őket...
Én megcsinálnám,mert én sem akartam soha a szobában küppedve élni és kimaradni a jóból.A gyerek dolga az,hogy feszegesse a határokat és megtanuljon önállóan is dönteni.Néha ezeknek a döntéseknek negatív következményei lesznek,de ez is a folyamat része.
Csak okosan,a 100%-ig megbízható fiúnak pedig vigyél egy tízes pakk gumit!
#5, az efféle korlátolt szülők nem sok választást hagynak az embernek... aki tiltással nevel, hazudni tanít
Kérdező, engem nem sikerült hazugságra kényszeríteni az őseimnek, én 16 évesen közöltem, hogy ide megyek, ekkor jövök... és becsuktam magam mögött az ajtót. De én mondjuk férfiból vagyok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!