Ti megmernétek csinálni?
A szüleim elég szigorúak,Pesttől 60 km-re lakok. Nem lég,hogy szigorúak, emellett ''fiú-allergiájuk'' van,értsétek: Nem engedik,hogy srácokkal találkozzak.
Ti megmernétek csinálni,ha csak anyutok van otthon, elkéredzkedni Pestre,mert,hogy a barátnőtökkel lesztek(Persze ő is tudna az alibiről), mindeközben egy sráccal lennétek, akiben persze 100%-ig megbízhattok, illetve anyutoknak még kamu képet is küldenétek,hogy: Szia,itt vagyok a barátnőmmel! Tudom,nem szép dolog hazudni,de nem akarom a fiatal éveim egy szobában ülve tölteni,csak mert itthon a szellőtől és féltenek. Egyébként 16 éves lány vagyok.
#20, "az ilyeneknek találták ki a jellemerősítő pofont." Természetesen időnként bepróbálkoztak azzal is, ahogy ez az ilyen pszichopata szülői házaknál megesik. Ami végül is mázlim, mert ma hiába köteleznének szülőtartásra, ott a formás méltatlansági ok rá:) - az ember sose tudhatja, miből lesz később haszna. (mondjuk akkor se érdekelt különösebben)
#21, lehetséges:) Azzal is valszeg én jártam volna jobban, hidd el nagyon nem öröm olyan szülők mellett felnőni, akik azt hiszik, hogy akár erőszakkal rád kényszeríthetik a saját beteg értékrendjüket...
Én is 16év e en eleinte hazudoztam hova. Megyek,ha a barátommal akartam aludni. Aztán belefáradtan,bemutattam a szüleimnek. Anyámak szimpatilus lett azonnal és.nyiigodt szívvel enngedett el vele.
Azóta is vele vagyok,már.negyedik éve. Nemm voét rossu döntés, a suliban bár piciit romlottak a jegyeim,mert az eleején nagyon szerelmes voltam, vügül sikeerült miaéalítanom egy fontossági sorrendet,és sikerült is bekerüémöm.az egyetemre,egy.elég.nehhéz szakra.
16évesen már pasizhat egy.lány. aki ezt tiltja,az nagyon maraadi,prűd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!