Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok hozzá, ha ti...

Mit szólnátok hozzá, ha ti lennétek a szüleim?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok hozzá, ha a fiatok helyében lennék és 35 évesen még mindig nem lenne gyerekem? Ki mit reagálna rá?

2016. máj. 1. 22:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%

Első kérdésem:

-Drágám, biztos vagy benne, hogy nincs egy valahol elszórva mégis?

-Ő dolga. Elmeséltem neki már 35 éves korára bizonyosan, hogy engem is zavart a korkülönbség, nem nyaggatom. De én annyira nyugodt típus vagyok, hogy én jobbáa azt nézem, a lelke hol tart a fejlődésben. Minden más mellékes. A harmónia az első. Max idegeskednék, de az az én bajom. Nem ismerlek.

2016. máj. 1. 22:32
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
semmit, ha nem akar akkor ne legyen az ő döntés, ő érzi, hogy képes-e az apaszerepre.
2016. máj. 1. 22:32
 3/19 A kérdező kommentje:
én ahogy gondolom egyáltalán nem lennék képes apa lenni, másrészt meg nem is akarok. Rendes kapcsolatot sem akarok, max. egy éjszakásokat vagy pár hétig tartóakat.
2016. máj. 1. 22:44
 4/19 anonim ***** válasza:
35%
Aggódnék, de reménykednék hogy nem marad ki a csodából amit úgy hívnak családi boldogság. Valójában 35 évesen remek célcsoport ő a megállapodni vágyó nőknek. Ha szeretne fölmehetne bármelyik netes társkeresőre, vagy rapid randikra jelentkezhet. Könnyen szétkapkodnák. Sok a válás mostanában, és sok a harmincas hajadon is aki már férjet, gyereket szeretne. Pont abban a korban van amikor válogathat.
 5/19 anonim ***** válasza:
49%
Aggódnék, hogy kifutsz az időből, és megbánod.
 6/19 anonim válasza:
37%
Nem erdekelne. Te életed, ugy eled ahogy szeretnéd.
2016. máj. 1. 22:48
 7/19 anonim ***** válasza:
77%

Mit szólnék? Valószínűleg semmit. Ha ennyi idősen van felesége, vagy tartós kapcsolata, de nincs gyerek, akkor biztosan van rá okuk, hogy miért nincs. Én nem csesztetném vele, ha akar majd beszél róla.

Ha pedig egyedülálló, akkor pláne nem lehet mit szólni rá, ott még ugye nem tart a tudomány, hogy szüljön magának egyet...

2016. máj. 1. 22:50
 8/19 anonim ***** válasza:
77%

Semmit, ez a te életed.

A párom ebben a cipőben van, az anyja nem az a fajta, aki egyszer is noszogatott volna minket az unokáért, egyszer jegyezte meg, hogy most már a másik fiától várja, nem bízik benne, hogy nálunk lesz...

Ha tudod is, hogy nem akarsz gyereket, az elég tiszta ügy. Nem kell mindenkinek gyereket vállalni.

2016. máj. 1. 22:51
 9/19 A kérdező kommentje:
Lehet hogy konnyen talalnek de annyira azert sem vagyok sajnos oda.
2016. máj. 1. 22:52
 10/19 anonim válasza:

Beszélgetnék róla,hogy mi a terved, mire vágysz, szeretnél e gyereket/családot. És ha megmondod,hogy nem szeretnél, akkor megértelek és teljes mértékben elfogadom.

(Ez az én szemszögem. Biztos vannak olyan szülők,akiket bántana,hogy nem lesz unoka,stb,és nyaggatják a gyermeket,hogy hát de miért nem..)

2016. máj. 1. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!