Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mit szólnátok, ha ti egyetemet végzett mérnökök lennétek jó állással, de a menyasszonyotok meg csak OKJ-s szakmát szerez? (de lenne egy elég jó munkája) Tolerálnátok?

Figyelt kérdés

Félek, hogy ez miatt majd kiábrándul belőlem a vőlegényem. Nem nekem való az egyetem, más vonz, amiben megtalálnám önmagam, pedig szín ötös tanuló voltam mindig is. Ti mit szólnátok fiúk?

20L

2015. máj. 16. 12:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Tényleg azt hiszed, ezen múlik?

A kedvességen, bájon, empátián, formás alkaton, csábító tekinteten, finom ételeken, süteményeken, közös programokon, saját hobbikon. Nem azon, hogy hasonló szintű végzettségetek van e.

2015. máj. 16. 12:20
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Hosszú távon bárki bármit mond, zavaró lehet az, ha az egyik ember a világra nyitott, tájékozott különböző témákban, a másik pedig sokkal kevesebb tudással rendelkezik (nem is feltétlen a tájékozottabbat zavarja, hanem mondjuk elmentek egy társaságba, és az egyik fél gyakorlatilag semmihez nem tud hozzászólni). Egy kapcsolat nem csak a szexről szól, és bizony ha a pároddal nem tudsz eltölteni egy hideg esős estét amikor beszorultok a lakásba kettesben, mindenféle témáról beszélgetve akkor az előbb utóbb gondot jelent.

Viszont ez egyáltalán nem függ az iskolázottságtól, láttam már szuper intelligens embert érettségivel, aki kiváló beszélgető társ volt, és sötét parasztot doktorival. Szóval ilyen téren a párodat (ha normális ember) nem az fogja érdekelni, hogy OKJ-d vagy doktorid van e, hanem az, hogy partnere vagy e mindenféle témában. Ez pedig csak Tőled függ, hogy érdeklődő nyitott ember vagy e, vagy sem.

2015. máj. 16. 12:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem akár KFC-be is lehet eladó, ha ezt szereti csinálni. Nekem egyáltalán nem számít ez, csak szeresse amit csinál, mert az rányomja a bélyegét a hétköznapokra, ha utálj amit dolgozik.
2015. máj. 16. 12:28
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg az a fontosabb, hogy azt csinálja amit szeret, szóval azt csináld amit szeretsz, mert a rossz munka tényleg szürkébbé teszi a hétköznapokat meg az életed is. Viszont nem kell "leCSAKozni" az OKJ-t. Ott is van mihaszna meg jobb is, nekem is az van aztán a régi pajtiknak meg diplomájuk van, aztán nem egyértelmű minden esetben, ki van előrébb, én kereskedelm/marketinget végeztem, még is nekem van saját cégem, még nincs annyira beindulva, de még is az enyém és nem veszteséges. Van, hogy többet ér az OKJ ;)
2015. máj. 16. 12:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem szólnék, elvégre nem a végzettsége teszi az embert, az csak mellékes.
2015. máj. 16. 12:36
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
Fősulin egy csomó töltelék tantárgy van, okj-n általában csak a lényeget tanítják. Ráadásul ha valakinek van diplomája, az sem azt nem jelenti, hogy többet ér nálad, sem pedig azt, hogy esetleg intelligensebb lenne. Nem ezen múlik.
2015. máj. 16. 12:40
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Szüleim több, mint 30 éve együtt vannak, pedig ugyanaz a felállás, mint nálatok.
2015. máj. 16. 12:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatot az élethez,senki nem az iskolában fog szerezni.Bemagolhat 100 könyvet is,az csak lexikális tudás lesz,közben meg egy csekket nem tud feladni,vagy hivatalos ügyet elintézni,stb.Ha valaki abban éli ki magát,hogy kvantumfizikáról beszélget,ehhez keres társat az életben,tegye,hidegen hagy,ennél sokkal fontosabb hogy tapasztalt legyen az élet minden területén,probléma megoldóképessége jó legyen,2000km-rel arrébb az országunktól is talpraesett legyen különböző helyzetekben.
2015. máj. 16. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én és a párom mindketten tanulók vagyunk, Ő orvosira jár, én meg szakmára. Én ezt úgy fogom fel, hogy lehet ő fog hosszabb távon jól keresni, de mire ő kijárja az orvosi egyetemet ami 6 év+továbbképzések x-év addigra én a szakmámban régen tapasztalt leszek, lesz egy lakásom és egy autóm a fizetésemből, mire megkapja a diplomát.
2015. máj. 16. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha a menyasszonya vagy, akkor csak szeret, nem?

A többi meg eléggé másodlagos.

2015. máj. 16. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!