Fiatal srác vagyok. Anyu és apu külön szobában. Ma arra értem haza h egy szobában vannak. Azt hiszem tudom miért. Nagyon összetört lelkileg. Miért?
Segítek neked megérteni, jól sejtem hogy nem volt még barátnőd a fiatal korodból adódóan, nos az az igazság hogy velem is előfordult már bőven 20 éves korom körül, de ez abból adódott hogy éppen abban az időszakban nem volt senkim, akivel csináljam :( Kvázi a féltékenység válthatta ki belőlem sokkot amikor fültanúja voltam.
Azt tudom mondani érdemben, hogy amíg nem tapasztalod meg az életnek ezt a részét, addig így vélekedsz majd, viszont ha elérsz oda egy barátnővel, akivel ugyanígy tesztek majd, teljesen máshogy fogod látni, letudod majd annyival ők is csinálják míg abban a korban vannak(egy bizonyos kor felett már nem szokás összebújni) és Te is.
Persze az nem kor kérdése hogy mikor hallja vagy látja a szülőket, ez minden tekintetben kellemetlen és még mi érezzük magunkat kellemetlenül :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!