Fiatal srác vagyok. Anyu és apu külön szobában. Ma arra értem haza h egy szobában vannak. Azt hiszem tudom miért. Nagyon összetört lelkileg. Miért?
:( Milyen sok itt az ertetlen! Ne a ti szemszogotokbol nezzetek mar, hanem feltehetoleg egy gyerekebol. Azert a szuloknek is oda kellet volna jobban figyelni, bar meg mindig jobb mintha megcsalasrol lenne szo.
Haat szerintem probald meg magad ezen nem emeszteni kedves kerdezo, bar par napig kellemetlen lesz. Ha esetleg megegyszer elofordulna, beszelj azzal a fellel aki jobban megert. ;)
Eloszor is nem irtad meg hogy pontosan mit hallottal? Biztos vagy e benne hogy eppen sexeltek vagy csak sejted?
Masodszor pedig orulj ennek hiszen a legtobb hazassag nem eri meg meg a 10. evet sem. a hazaselet velejaroja a sexualis kapcsolat ez is bizonyiteka annak hogy minden rendben van a csaladotokban. En 15 eve kulon alszom a ferjemtol mert alvasi zavarban szenvedek es egy geppel kell aludnom es kulonben is eltero az eletritmusunk en szeretek sokaig fent lenni olvasni tvt nezni o korabban fekszik le. De a hazaseletunk sexualis resze teljesen normalisan mukodik pedig mind a ketten elmultunk 60 evesek es az iden leszunk 40 eves hazasok. es gyerekunk sincs. a sex nem arra szolgal hogy a hazaspar "legyartja" a megfelelo mennyisegu gyerekszamot es utana csendben varja az unokakat. a sex ha jo akkor csodalatos adaleka az eletnek akar ferfirol akar norol van szo, hazasparok eseteben pedig bizonyiteka annak hogy meg mindig egeszsegesen mukodik koztuk a testi vagy es kapcsolat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!